Täältä löydät monipuoliset varaosat Siemens-kuulolaitteisiisi.

Varaosat Siemens-kuulolaitteisiin

Kuuloliike Japebo sta löydät laajan valikoiman monipuolisia varaosia Siemens-kuulolaitteisiisi. Täältä voit muun muassa valita äänikupujen, vahasuodattimien, pattereiden ja monen langattoman varaosan väliltä, jotka voivat parantaa elämää kuulonmenetyksen myötä riippumatta siitä, oletko kokenut kuulolaitteen käyttäjä tai olet saanut ensimmäisen kuulolaitteesi.
Yli sadan vuoden ajan Siemens on valmistanut kehittyneitä kuulojärjestelmiä, mikä tekee siitä markkinoiden yhden johtavimmista valmistajista puhuttaessa kuulolaitteiden ja varaosien vallankumouksellisesta kehityksestä ja innovatiivisesta tuotannosta. Muistathan, että uusimmat kuulolaitteet Siemensiltä valmistetaan Signia-nimen alla, joiden varaosia myymme myös luonnollisesti verkkokaupassamme.

Kuulolaitteet, patterit ja langattomat varaosat Siemensiltä

Riippumatta mitä varaosaa kuulolaitteeseesi tarvitset Siemensiltä, voit takuulla löytää sen valikoimastamme. Tarjoamme suuren valikoiman erityisesti Siemensin pattereita ja kuulolaitteita, sillä voit löytää sekä ladattavia pattereita että yleisiä pattereita, jotka sopivat kaikkiin kuulolaitemalleihin. Signia-tuotesarja tarjoaa erityisesti pattereita, jotka ovat yksiä parhaita uudelleenladattavia ratkaisuja kuulolaitteisiin.
Työskentelemme jatkuvasti varaosavalikoimamme kehittämisessä, jotta kuuloelämyksesi on mahdollisimman vaivatonta. Sen takia löydät luonnollisesti kattavan valikoiman langattomia varaosia Siemensiltä, joiden jokainen tuote on suunniteltu täyttämään erityisiä tarpeita, jotta voit saada optimaalisimman arjen kuulolaitteillasi. Voit esim. käyttää klassisista ProPocket™-kaukosäädintä, joka antaa sinulle langattoman hallinnan kuulolaitteisiisi, joihin kuuluvat sammuttamis-/käynnistämistoiminnot ja äänenvoimakkuuden säätely.

Muista kuulolaitteesi huolto

Jos toiveissasi on saada optimaalinen elämys kuulolaitteissasi, on huolto ratkaisevassa merkityksessä. Se ei sovellu ainoastaan pattereihin ja säätelyyn, mutta myös puhdistukseen ja kuivaukseen. Sen takia meillä on kattava valikoima huoltotuotteita. Täältä voit löytää muun muassa kaiken puhdistusliinoista Siemens Dry-Star UV -kuivauslaatikkoon, joka käyttää ultraviolettista valoa puhdistamisessa.
Jos sinulla on kysyttävää Siemens-varaosista, -pattereista tai yleisestä tuotevalikoimastamme, olet aina tervetullut kysymään meiltä neuvoa. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan chatissa tai kirjoittaa meille osoitteeseen info@japebo.fi, jossa taitavat työntekijämme asiakaspalvelussa ovat valmiina auttamaan sinua lisäkysymyksissä.