Näytetään kaikki 4 tulosta

Signia-paristot

Kuulolaitteet tuovat helpomman arjen optimaalisella kuulolla, mutta siitä ei voi nauttia, jos kuulolaitteesi ovat vailla paristoja, jotka varmistavat kuulolaitteen toimivuuden. Alla löydät hyvän valikoimamme paristoja Signia-kuulolaitteillesi, jotka valmistavat sinut mihin tahansa tilanteeseen, jos epäonnessasi olet ulkona ja kuulolaitteestasi loppuu virta. Osta paristot Signian kuulolaitteeseesi tänään.

Paristot Signian kuulolaitteisiin

Japebo tarjoaa sinulle valikoiman paristoja Signialta. Signia on innovatiivinen brändi, joka takaa verrattoman äänielämyksen joka päivä. Älä tee kompromisseja arjen äänissä, vaan valitse paristot Signia-kuulolaitteeseesi, jota löytyy useassa koossa. Kaikilla ihmisillä ei ole samaa kuulovikaa, joten meillä on paristoja joka lähtöön.

Signia-paristot varmistavat hyvän laadun joka päivä

Tällä sivulla tarjoamme paristoja eri ko’oissa, joten useimmat sopivat sinulle riippumatta kuulolaitteesi koosta. Valikoimiimme kuuluu Signia-paristoja vakioko’oissa 10, 13 ja 312, joten löydät taatusti ideaalin tuotteen itsellesi. Paristot on värikoodattu keltaisella, oranssilla ja ruskealla, joten voit helposti löytää koon, joka sopii sinun kuulolaitteeseesi riippumatta mistä ostat. Löydä myös Nappiparistomme, jotka ovat erityisen sopivat Widex RC-Dex-kaukosäätimiin tai Phonak Roger -kaukosäätimiin.
Muista sulkea kuulolaitteesi, kun et käytä sitä – näin pidät paristoasi käyttökelpoisena pidempään. Paristot eivät myöskään siedä kosteutta, joten kuivaa niitä, jos ne ovat märkiä liikuntasuorituksen tai sadesään jälkeen. Suojaa kuulolaitteesi paristoja ja saa parempi ääni ja pidempi kestävyys.

Signia-kuulolaitteesi lisäosat

Signian kuulolaitteiden paristojen lisäksi myymme myös runsaan määrän muita lisävarusteita, joita ilman et voi olla käyttäessäsi Signia-kuulolaitetta. Katso lähemmäs langattomia lisäosia, jottet jää paitsi laitteista, jotka voivat parantaa äänenlaatua katsoessasi elokuvaa tai sarjaa tai jos sinun pitää kuunnella puhetta konferenssissa. Meillä on myös äänikupuja ja vastaanottimia vahasuodattimiin ja myös tuotteita kuulolaitteidesi huoltamiseen. Nauti lisävarusteista – löydä kaikki tarvitsemasi osoitteessa Japebo.

Japebo – sinun myyjäsi kuulolaitteiden varaosissa

Jos sinulla on kysyttävää Signia-pattereiden valikoimastamme, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit kirjoittaa meille sähköpostia osoitteessa info@japebo.fi. Kuulospesialistimme ovat valmiina auttamaan sinua, jotta löydät sopivimman tuotteen Signialta, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Odotamme innolla yhteydenottoasi.