Näytetään kaikki 2 tulosta

Widex kuulolaitteiden lisävarusteet ja varaosat

Löydä valikoimamme Widexin kuulolaitteiden varaosista tällä sivulla.

Jos kärsit kuulonmenetyksestä, olet varmasti tutustunut korkealaatuisiin Widexin kuuloratkaisuihin, jotka tarjoavat kehittyneintä, luonnollisinta ääntä markkinoilla. Widex on tanskalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1956. Tänä päivänä Widex on yksi innovatiivisimmista kuulolaitteiden valmistajista ja heidän tuotteitansa myydään yli 100 maassa ympäri maailman.

Japebo tarjoaa laajan valikoiman Widexin lisävarusteita kuulolaitteisiin, joista voit valita muun muassa luotettavia paristoja, langattomia varusteita ja audiolaitteita, sähköisiä kuivauslaatikoita ja paljon muuta, jotka tekevät arjestasi madaltuneen kuulon kanssa helpompaa. Tutustu valikoimaamme, johon kuuluu suosituimpia tuotteitamme tällä sivulla ja kuule ero jo tänään.

Lisävarusteet Widex-kuulolaitteisiin

Widex on tämän päivän yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista, joiden tuotteet sopivat monenlaisiin kuulo-ongelmiin. Japebolla myymme Widexin lisävarusteita, jotka auttavat sinua madaltuneessa kuulossa. Riippumatta vaikeuksistasi seurata ryhmäkeskusteluja, ymmärtää puhelimessa käytyä puhelua, tv:tä tai musiikkijärjestelmää, voit varmasti löytää oikeat laitteet Widexin kuulolaitteisiin tältä sivulta.

Langattomat lisävarusteet kuulolaitteeseesi Widexilta

Widexin tavoitteena on tarjota sinulle, jolla on kuulo-ongelma aina äänen täyden skaalan. Se antaa nimittäin luonnollisimman äänen. Tärkeä osa tätä on, että kuulolaitteita käytetään arjessasi – riippumatta missä olet ja mitä teet. Siksi valmistajan lisävarusteet koostuvat laajasta valikoimasta laadukkaita tuotteita, joihin kuuluu langattomien varaosien sarja, jonka nimi on DEX™.

DEX™ -audiolaitteilla voit iloita äänen uudesta maailmasta. Valitse useiden mikrofonien ja varaosien joukosta laitteita televisioosi tai puhelimeesi, jotka tekevät kommunikoimisesta sinun ja laitteiden välillä helppoa. Erittäin suosittu lisävaruste Widexin kuulolaitteisiin ovat mikrofoni. Sen takia voit nyt ostaa Com-Dex -mikrofonipaketin, joka sisältää sekä mikrofonin että kaukosäätimen, jotta saat yhden yhdistetyn kuuloratkaisun, joka on valmiina käyttöön.

Muista kunnollinen huolto Widex-kuulolaitteissasi

Jos toiveenasi on saada mahdollisimman paljon irti kuulolaitteistasi, on huoltaminen avainasemassa. Tämä ei päde ainoastaan paristoihin ja säätelyyn, vaan myös puhdistamiseen ja kuivaamiseen. Ja nimenomaan tähän käyttäjäystävällinen kuivauslaatikko Widexin tarjoama DRY-GO UV pyrkii. Sähköinen kuivauslaatikko käyttää ultraviolettivaloa kuulolaitteiden ja korvanappien huoltamiseen ja se on hygieeninen, mikä madaltaa korvatulehduksien riskiä.

Japebo.fi – kuuloliike ammattimaisella asiantuntemuksella

Jos epäröit, miten huoltaisit parhaiten Widex-kuulolaitteitasi tai jos sinulla on kysymyksiä laajasta valikoimastamme Widexin lisävarusteita tai paristoja, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Kuuloliike Japebo.fi on valtuutettu jälleenmyyjä kaikkiin tuotteisiin, joita löydät verkkokaupastamme. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista kuuloasiantuntijoista, joilla on monen vuoden kokemus kuulolaitteiden räätälöinnistä ja neuvonnasta langattomiin lisävarusteisiin liittyen. Joten jos tarvitse apua räätälöintiin tai neuvontaan, on kuuloasiantuntijamme helposti valppaudessa auttamaan asiassa liikkeessämme Slagelsessä. Soita vain ja tilaa aika sopimuksen mukaan puhelimitse +45 80 20 80 90.