Näytetään kaikki 4 tulosta

Oletko kokenut Bernafon-kuulolaitteiden käyttäjä ja etsit uutta laturia? Tältä sivulta löydät lisätietoa Bernafon-latureistamme. Ladattaville Bernafon-kuulolaitteille on erilaisia latureita tarpeidesi mukaan.

Bernafon on maailmanlaajuinen kuuloalan yritys, jonka avulla ihmiset voivat kuulla ja kommunikoida paremmin. Bernafon tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja yhdistämällä uusimman teknologian ja yli 70 vuoden alan osaamisen.

Sinulle, jolla on aktiivinen elämä

Alpha-kuulolaitteen käyttö kannattaa. Bernafon Alpha on suunniteltu huomaamattomaksi, ja se istuu tukevasti ja mukavasti korvan takana. Saat tinkimättä parhaan äänen – mutta hyvät kuulolaitteet vaativat myös tehokkaat laturit.

Bernafon Charger Plus for Alpha -kuulolaitteelle on helppokäyttöinen kotona ja tien päällä. Kannettava Charger Plus lataa ladattavat Alpha-kuulolaitteet jopa kolme kertaa ilman virtalähdettä, laturin sisäänrakennetun akun kautta. Laturin suojus suojaa kuulolaitetta latauksen ja kuljetuksen aikana. Tämän Bernafonin latausaseman avulla saat kuulolaitteen latauksen, suojan ja säilytyksen, kaikki samassa paketissa.

Latausasema on erityisen houkutteleva laturin tehopankin ansiosta, jonka kapasiteetti riittää 3 täyteen kahden kuulokojeen lataukseen. Virtapankki voi ladata kuulolaitteet 3 kertaa ennen kuin tehopankki on ladattava latausasemassa, joten se on ihanteellinen liikkeellä ollessasi. C harger Plus tekee Alpha-kuulokojeista entistä houkuttelevampia käyttäjille, joilla on aktiivinen elämäntapa.

Ladattava sisäänrakennettu litiumioniakku mahdollistaa Charger Plusin käytön virtapankkina, kun se ei ole kytkettynä virtalähteeseen. Virtapankki latautuu täyteen neljässä tunnissa. Laturi käyttää induktiivista tekniikkaa, joka mahdollistaa kuulolaitteiden kontaktittoman latauksen. Induktiivinen kontaktiton lataus takaa erinomaisen luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden.

Laturissa oleva magneettinen liitäntä varmistaa, että kuulolaitteet pysyvät laturissa. Kun kuulolaitteet asetetaan laturiin, laitteet sammuvat ja lataus alkaa automaattisesti. Kuulolaitteet kytkeytyvät päälle, kun ne poistetaan laturista. Illalla laita laitteet latausasemaan ja kuulolaitteesi lataa akkujaan seuraavaa päivää varten. Itse asiassa sinun tarvitsee ladata kuulolaitteita vain 3 tuntia, jotta ne kestävät koko päivän. Latausasema sammuu sitten automaattisesti.

Kannettava laturi

Japebo suosittelee, että sinulla on ladattavien kuulolaitteille useampi kuin yksi laturi.

Bernafonin litiumioniakkulaturi lataa kuulolaitteesi ja kestää koko päivän. Voit edullisesti hankkia lisälaturin kiinteällä paikallaan viikonloppu laukussa tai toimistossa, joten kuulolaite voidaan ladata aina.

Jos lataat kuulolaitteesi illalla, sen akku kestää loppupäivän – vaikka suoratoistaisit paljon Bluetooth-laitteista. Laitat ne laturiin illalla ja ne ovat valmiita seuraavana aamuna. Itse asiassa sinun tarvitsee ladata kuulokojeita vain 3 tuntia, jotta ne kestävät koko päivän. Jos unohdat silti ladata kuulolaitteet jonain päivänä, niitä tarvitsee ladata vain 30 minuuttia, jotta ne kestävät 6 tunnin käytön. Ne kestävät siis puoli päivää hyvin pienellä latauksella.

Ympäristöystävällinen valinta

Bernafon laturi litiumioniakuille on ympäristöystävällinen valinta. Käytät ladattavia paristoja sen sijaan, että heität pois vanhoja paristoja ja vaihdat ne uusiin. Sinun tulee vain ladata ne yöllä. Näin säästät ympäristöä rikkomatta satoja tavallisia akkuja.

Onko sinulla kysymyksiä?

Japebo:ssä teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakaspalvelumme on tavanomaista parempaa. Tästä syystä olemme aina valmiita auttamaan sinua, kun ostat uuden laturin.

Jos olet epävarma siitä, minkä laturin valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kirjoita sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi tai kirjoita meille chatissa.