Näytetään tulokset 1–12 / 14

Bernafon tipit

Bernafon kupolit ovat sinulle, joka käyttää Bernafon kuulolaitetta. Niistä on tehty monta eri versioita, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla on monia eri vaihtoehtoja ja voit kokea parhaan mahdollisen äänenlaadun ja mukavuuden. Voit valita Bernafon kupolit sen mukaan, minkälaisen äänen toivot saavasi kuulolaitteelta, ja miten toivot kupoleiden istuvan korvaasi. Voit esimerkiksi valita avonaiset Bernafon kupolit, jotka eivät lukitse korvakäytävää ihan niin paljon kuin muut vaihtoehdot. Se tarkoittaa, että näillä kupoleilla koet kevyemmän äänen kuin muilla kupoleilla. Bernafon-kupolien valikoima on laaja, joten tutustu moniin eri malleihin tällä sivulla.

Miksi valita Bernafon domes kupolit?

Kuten sanoimme, voit valita avonaisen kupolin, mutta voit samalla tavalla valita myös lukitun kupolin. Jos valitset tämän tyyppiset Bernafon-kupolit, korvakäytäväsi tuntuu suljetummalta. Tuloksena on syvempi ja voimakkaampi soundi. Etkö ole kuullut sanaa kupolit aiemmin? Tämä voi johtua siitä, että pieniä kumityynyjä kutsutaan myös päiksi ja kuvuiksi. Riippumatta siitä, millä nimillä kutsut niitä, Bernafon tarjoaa valtavan määrän vaihtoehtoja, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia valita ne, jotka vastaavat täydellisesti toiveitasi ja tarpeitasi.

Bernafon on kehittänyt kuulolaitteita ja lisävarusteita vuodesta 1946 lähtien, ja siten heillä on takanaan monien vuosikymmenten mittainen kokemus. Heillä tavoitteena on toistuvasti ylittää asiakkaidensa odotukset, ja siksi voit turvallisesti valita Bernafon-kupolit kuulokojeeseesi. Niitä myydään yli 70 maassa, ja Bernafon kupujen avulla sinulla on kuulon heikkenemisestä huolimatta mahdollisuus jatkaa autenttista kuuntelukokemusta.

Miten usein minun tulee vaihtaa Bernafon kupolit?

Nyrkkisääntö on, että kupolit tulee vaihtaa 4 viikon välein. Tämä pätee riippumatta siitä, onko kuulolaitteesi vanha vai uusi. Vaihtamalla Bernafon-kupuja säännöllisesti varmistat äänenlaadun pysyvän korkealla. Ja tästä huolimatta sinun pitäisi vaihtaa kupuja vielä useammin, jos sinulla on paljon korvavahaa – tai jos haluat “puhtaamman” kuulolaitteen. Onneksi kupolien vaihtaminen on helppoa. Ota kuulolaitteen kaiuttimen tai ääniputken kupolit vain puristamalla kevyesti. Laitat sitten uudet kupolit uudelleen kuulolaitteesi kärkeen – varmista kuitenkin, että painat kupolit kokonaan alas kärjen väkästen yli.

Suuri valikoima Bernafon kupoleita Japebo sivustolla

Täällä Japebo:lla tarjoamme todella laajan ja mahtavan valikoiman Bernafon-kupoleja. Valikoima on hyvin suuri ja juuri siksi uskallamme melkein taata, että löydät sivulta juuri ne Bernafon-kupolit, joita olet etsinyt. Jos ostat myös Bernafon-kupolisi meiltä, varmistamme tietysti, että saat aina hyvän tarjouksen kaupan päälle. Näin ollen sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada aina paras kuulolaite, mutta sinun ei tarvitse tyhjentää koko lompakkoasi – ja kukapa ei sitä haluaisi? Tutustu siis laajaan Bernafon kupolivalikoimaamme ja löydä suosikkisi jo tänään!

Fantastinen palvelu ja ääntä nopeampi toimitus

Japebo:ssä teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakaspalvelumme on tavallista parempaa. Juuri tästä syystä olemme aina valmiita auttamaan sinua, jotta voit olla varma ostamasi sinulle sopivimman kuulolaitteen. Jos et ole varma siitä, mitkä kupolityypit sopivat juuri sinun kuulolaitteeseesi, tai sinulla on muita kysymyksiä kupoleistamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä.