Näytetään kaikki 11 tulosta

Käytätkö Signia-kuulolaitetta ja tarvitset laturia? Ehkä vanha laturi pitäisi vaihtaa? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman alkuperäisiä latureita Signia-kuulolaitteeseesi. Japebossa, valtuutettuna Signia-jälleenmyyjänä, varmistamme, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan Signia-laturin. Varmistamme, että löydät sopivan laitteen ja saat optimaalisen äänikokemuksen.

Ladattavien Signia-kuulolaitteiden laajaan valikoimaan kuuluu latausratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Jotkut laturit ovat taskukokoisia kannettavia koteloita, joidenkin avulla voit ladata kuulokoneesi ilman pistokkeita tai kaapeleita, ja osa puhdistaa ja kuivaa kuulokojeesi latauksen aikana.

Enemmän kuin vain laturi

Induktiivinen Signia Inductive Charger II lataa kuulolaitteesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia akuista. Laturi mahdollistaa nopean latauksen, kuivaustoiminnon ja siinä on LED-valot tilatietoja varten.

Signia Charger on induktiivinen laturi, joka latautuu automaattisesti, kun asetat kuulolaitteen paikalleen. Signia Charger estää yleensä kosteuden pääsyn kuulolaitteeseen kuivaustoiminnolla, joka kuivaa kuulokojeet latauksen aikana.

Signia Motion Dry & Clean -latausasema on enemmän kuin vain laturi Signia Motion -kuulolaitteille. Signia Motion Dry & Clean -laturissa on myös integroitu puhdistus- ja kuivaustoiminto. Signia Motion Dry & Clean -laturi on käyttänyt edistynyttä teknologiaa, sillä se tarjoaa muutakin kuin kuulolaitteen lataamisen.

Signia Pure Dry & Clean Charger on täydellinen laturi Signia AX -kuulokojeillesi. Laite sekä kuivaa että puhdistaa kuulokojeesi. Signia Pure Dry & Clean -laturi on sinulle, joka haluat pitää erityisen huolen Signian ladattavista kuulolaitteestasi.

Tyylikäs, käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen lisävaruste

Signia Motion Charger on käytännöllinen, pieni ja luotettava pöytälaturi, joka täyttää kuulolaitteen lataamisen perustarpeet. Laturi voidaan liittää verkkovirtaan tai USB virtalähteeseen. Laturi on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.

Signia Pure laturi on yksinkertainen ja helppo latausratkaisu Signia Pure AX Charge & Go -kuulolaitteelle.

Sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan ja se on valmis käyttöä varten. Signia Pure Charger on ihanteellinen ratkaisu toimistolla tai matkoilla.

Vapautta elämään tien päällä

Signia Styletto x Charger toimii kuin virtapankki, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Yhdellä latauksella siihen riittää virtaa kolmeksi päiväksi kuulolaitteen lataamiseen.

Pienen muotoilun ansiosta se on myös helppo kuljettaa laukussa tai taskussa, joten se on ihanteellinen minne menetkin. Oletpa sitten vain lyhyellä päiväretkellä tai pelkäät virran loppumista tai matkustamassa kauemmaksi eksoottisiin kohteisiin.

Signia kannettava laturi on myös käytännöllinen valinta, jos olet paljon liikkeellä. Tämä Pure AX Charge and Go -laturi tarjoaa mukavuutta ja lataamista tien päällä. Sisäänrakennettu powerbank mahdollistaa 3 täyttä latausta. Kansi suojaa kuulolaitetta ja estää pölyn kerääntymisen laturiin.

Signia Styletto Charger on pieni ja helppo kuljettaa mukana, koska se mahtuu täydellisesti taskuun. Lisäksi Signia Styletto Chargerissa on sisäänrakennettu LED-järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että kun kuulolaite asetetaan laturiin, vihreä valo osoittaa, ovatko kuulolaite oikein paikoillaan laturissa.

Laaja valikoima tarpeisiisi

Japebosta löydät suurimman valikoiman ja meiltä löytyy Signia-laturien lisäksi myös alkuperäisiä latureita monilta muilta merkeiltä. Voit löytää esimerkiksi Rexton, ReSound ja Unitron merkkien laturit.

Voit kirjoittaa meille sivuston kautta tai kirjoittaa sähköpostiimme info@japebo.fi, jos sinulla on kysyttävää latureistamme, kuulolaitteistamme tai lisävarusteistamme. Haluamme auttaa sinua löytämään oikean vaihtoehdon, jotta sinulla on aina paras kokemus laitetta käytettäessä.