Tältä sivulta löydät kaikki tarvitsemasi Interton-kuulolaitteellesi, jotta äänielämyksesi on paras mahdollinen
Japebo tarjoaa sinulle suuren valikoiman tuotteita saksalaiselta Interonilta, jonka valikoimiin kuuluvat kuulolaitteet ja niihin liittyvät lisävarusteet. Interton perustettiin 1962 ja kuuluu nykyään GN Group -yhtiöön, joka tarjoaa älykkäitä ääniratkaisuja sinulle, jotta voit kuulla enemmäin kuin voit kuvitella. GN Group on ainoa yritys maailmassa, jolla on sekä lääketieteellistä että ammattimaista teknologiaa saman katon alla, mikä antaa tietotaitoa sekä ihmisen kuulosta että korvasta. Lue lisää valikoimastamme ja tarkastele kategorioitamme tuotteineen, joista voit löytää sinulle sopivat kuvut, langattomat lisävarusteet ja ohutääniletkut. Kuule ero – osta Interton-varusteet tänään!

Hanki kuvut ja ohutääniletkut

Japebo tarjoaa sinulle laajan valikoiman äänikupuja, joita kutsutaan myös kuvuiksi. Kuvut ovat Intertonilta, joka parantaa äänielämystäsi. Intertonin kuvut on saatavilla erilaisissa ko’oissa ja malleissa, joten löydät varmasti omasi, joka vastaa makuasi. Voit katsella myös valkoisia kupujamme, jos suosit tiettyä väriä tai jos haluat saada mahdollisuuden käyttää niitä muihin kuin Intertonin kuulolaitteisiin. Valkoisia kupujamme nimittäin käyttää myös, jos käytät Beltonen tai ReSoundin kuulolaitteita.

Meillä on myös ohutääniletkuja, joita voit käyttää kupuihisi, jotta ääni tulee kuulluksi kuulolaitteestasi korvaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten kupumme, ne tulevat eri ko’issa ja ne sopivat myös ReSoundin ja Beltonen kuulolaitteisiin. Tämän helpommaksi se ei voi tulla!

Langattomat lisävarusteet kuulolaitteellesi

Tarjonnassamme on tietysti myös suuri valikoima langattomia lisävarusteita kuulolaitteellesi, jotta arkesi sujuu helpommin. Voit tarkastella Micro Mic – ja Multi Mic -mikrofonejamme, jotka siirtävät ääntä ja sointuja suoraan kuulolaitteeseesi. Mikrofonit toimivat 25 metrin etäisyydellä henkilöstä, jonka kanssa keskustelet. Voit siis kiinnittää mikrofonin vaatteeseesi ja olet valmis kuulemaan kaiken – myös meluisassa paikassa.
Voit ostaa meiltä myös kaukosäätimiä, jolla voit vaihtaa ohjelmaa, säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata ääntä televisiostasi. Voit tarkastella Resound Unite™ -suoratoistopalveluita sekä Intertoniin suunnattuja puhelinkiinnikkeitä, jotka tekevät puheluiden vastaanottamisen sinulle mahdolliseksi ilman puhelimen ottamista taskustasi.

Vahasuodattimet ja huolto paremmalle äänelle

Älä tee kompromisseja kuulolaitteesi huollossa – sillä jos haluat, että kuulolaitteesi toimii optimaalisesti ja moitteettomasti, tulee niitä huoltaa. Sen takia voit löytää meiltä kaikki kuulolaitteesi tarvittavat huoltotuotteet ortofrem-rasvasta ja harjaksista puhdistussuihkeisiin sekä puhdistuskuppeihin ja -liinoihin, jotta kuulolaitteesi pysyy kunnossa vuosia.
Muista sijoittaa vahasuodattimeen, jotta voit suojata kuulolaitettasi lialta ja kosteudelta, jotka voivat tulle kuulolaitteeseesi ja haitata tai muuttaa ääntä. Tutustu tarkemmin vahasuodattimiemme valikoimiin ja kasvata kuulolaitteesi elinikää! Me Japebo.dk:ssä suosittelemme, että vaihdat suodattimen neljän viikon välein, jotta saat parhaan mahdollisen tehon.

Japebo on kuulolaitteesi varaosien jälleenmyyjäsi

Jos sinulla kysyttävää suuresta Interton-kuulolaitteiden tuotevalikoimastamme, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa info@japebo.fi. Voit olla varma, että saat apua asiantuntevilta työntekijöiltämme ottaessasi yhteyttä meihin. Japebo on verkkokauppamme kaikkien tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä.