Näytetään kaikki 4 tulosta

Widex Kuulolaiteparistot

Täältä voi löytää hyvän valikoiman paristoja Widex-kuulolaitteisiin, joita ilman ehdottomasti et voi olla. Kuulolaitteesi ei toimi ilman paristoja, eikä se silloin voi myöskään tarjota sinulle unohtumattomia äänikokemuksia – joten paristot ovat ehdottomasti lisävaruste, josta sinun ei kannata tehdä kompromisseja. Kurkista alla olevaan valikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva paristo.

Paristot Widexin kuulolaitteisiin

Widex on tanskalainen perheyritys, joka toimittaa laadukkaita kuuloratkaisuja ja se on alansa yksi innovatiivisimmista kuulolaitteiden valmistajista. Sen lisäksi Widex toimittaa myös lisävarusteita ja laitteita kuulolaitteisiin, jotka helpottavat kuulo-ongelmaisen arkea. Lisävarusteiden joukosta löytyy mm. paristoja, jotka olemme keränneet tälle sivulle. Paristot Widexilta saadaan useissa eri ko’oissa, jolloin kaikilla on mahdollisuus löytää omaan kuulolaitteeseen parhaiten sopiva paristo. Osta paristot Widexilta kuulolaitteeseesi ja kuule ero.

Saa Widex-paristot ko’oissa 10, 13 ja 312

Widexin paristot saadaan vakioko’oissa 10, 13 ja 312, joten kaikilla on mahdollisuus investoida laadukkaisiin paristoihin. Helpottaaksesi valintaasi, tulee Widexin paristot värikoodattuina, mukaan lukien keltainen, oranssi ja ruskea, mikä on luultavasti sinulle tuttua muiden kuulolaitteiden paristoista. On vain sinusta kiinni valita itsellesi oikea koko.

Löydä myös nappiparistomme tältä sivulta, jotka sopivat sinulle, joka haluaa parantaa varusteitaan. Nappipatteristoja voi käyttää Widex RC-Dex -kaukosäätimeen muiden kaukosäätimien ja apuvälineiden tapaan, jotka antavat sinulle verrattoman äänielämyksen. Me Japebo.dk:ssa pyrimme, että olet hyvin varustettu, jotta saat hyvää ääntä kaikissa arjen tilanteissa.

Widexin kuulolaitteiden varaosat

Tarvitsetko paristojen lisäksi muitakin lisävarusteita Widex-kuulolaitteeseesi? Tällöin me Japebo.dk:ssa autamme sinua tietysti mielellämme asiassa. Meillä on nimittäin kaikki, jota tarvitset kuulolaitteesi varusteisiin. Löydä suuri valikoimamme langattomia lisävarusteita, älykkäitä ear-tip-korvanappeja tai tuotteitamme kuulolaitteiden huoltoon.

Osta paristot kuulolaitteeseesi osoitteesta Japebo.fi

Epäröitkö, mikä paristo sopii parhaiten Widex-kuulolaitteeseesi? Neuvomme sinua mielellämme asiassa, jotta löydät itsellesi optimaalisen ratkaisun. Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiin sähköpostitse osoitteessa info@japebo.fi. Olemme kaikkien verkkokaupassamme myytävien tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, joten voit olla varma, että saat täydentävää neuvoa kuuloasiantuntijoiltamme, kun otat meihin yhteyttä.