Näytetään kaikki 4 tulosta

Kaikki Phonak-kuulolaitteen lisävarusteista ja huollosta. Käytä Japeboa Phonak-kauppanasi ja kysy neuvoa, jos sinulla on jotain mielessäsi.

Phonak-verkkokauppasi kaikkiin Phonak-kuulolaitteiden lisävarusteisiin ja huoltoon

Japebo on sinun Phonak-kauppasi, jossa voit suorittaa verkkotilauksia ja saada hyviä neuvoja, jos et tiedä mitä sinun kannattaa valita.

Phonak on maailmanlaajuinen kuulolaitteiden sekä lisävarusteiden ja huolto-osien valmistaja, minkä takia voit löydää yrityksen tuotteita yli sadasta maasta ympäri maailmaa. Phonak on tunnettu yritys, joka on aina uusimman teknologian kärjessä, mitä tulee kuuloratkaisujen kehitykseen. Jos olet investoinnut Phonakin kuulolaitteeseen, tarkoittaa se sinulle myös laajaa lisävarusteiden valikoimaa korkealla laadulla ja löydät tietysti suurimman osan niistä Japebolta. Tämän takia olemme mielellämme sinun Phonak-verkkokauppasi.

Phonakin lisävarusteiden tilaaminen kuulolaitteisiin

Japebo tarjoaa suuren valikoiman Phonakin lisävarusteita kuulolaitteisiin. Yritys on ollut toiminnassa yli 70 vuoden ajan, jonka tuoman kokemuksen ansiosta se on alansa ehdoton edelläkävijä kuulolaitteiden tuotekehityksessä. Jos sinulla on erityistarpeita, voit varmuudella löytää ratkaisun Phonakilta, joka voi auttaa sinua arjessasi.

Phonakin langattomat lisävarusteet tarpeen mukaan

Tarjoamme tietysti myös laajan valikoiman langattomia lisävarusteita Phonakin kuulolaitteisiin. Tarvitsipa sinun käyttää mikrofonia seurataksesi paremmin keskusteluja tai jos haluat yhdistää kuulolaitteesi televisioosi, saat meiltä kaiken.

Useita langattomia Phonakin tuotteita voi käyttää lukemattomissa yhteyksissä, mutta jos sinulla on erityinen tarve, löytyy valikoimasta erityiskehitettyjä tuotteita, jotka on käytännössä luotu saamaan kuulolaitteistasi mahdollisimman paljon irti. Tässä on hyvä esimerkki Phonak TV Link II -paketista. Tällä ratkaisulla saat sekä Compilot II ja TV-Link II -bassoaseman. Pakettiratkaisu voi muuntaa langattoman Phonak-kuulolaitteet langattomiksi kuulokkeiksi. Ja – kuten nimi myös kertoo – on TV Link myös ideaali halutessasi kytkeä ääni televisiostasi.

Jos sinun täytyy käyttää mikrofonia kuulolaitteessasi, joka toimii voimakkaalla äänellä ja hyvällä etäisyydellä, on Roger Clip-On Mic ideaali siihen tarkoitukseen. Tämä mikrofoni toimii myös ulkotiloissa tai autossa. Mikrofoni on lisäksi langaton ja sen voi helposti asettaa keskustelemasi henkilön vaatteeseen.

Muista huoltaa kuulolaitteitasi ja lisävarusteitasi

Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti kuulolaitteestasi, on jatkuvat huoltaminen avainasemassa. Muistat ehkä omistaa ylimääräisiä valmiudessa olevia pattereita, mutta miten on puhdistuksen laita?

Meillä on laaja valikoima puhdistustuotteita Phonakilta, josta voit löytää kaikki ne tuotteet, jotka ovat tarpeellisia optimaaliseen puhdistukseen. Meiltä löytyy myös tuotteita, jotka ratkaisevat tarpeen yhdellä kerralla, kuten Phonak Charger Case, joka toimii sekä lataus- että tyhjennyslaatikkona.

Japebo.fi – kuuloliike ammatillisella asiantuntemuksella

Jos sinulla on kysyttävää Phonakin lisävarusteista ja huollosta tai jos epäröit, mikä Phonakin lisävaruste on oikea valinta sinulle, olet aina enemmän kuin tervetullut kysymään neuvoa, jos tarvitset yleistä tietoa tuotevalikoimastamme.

Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä chatissa tai kirjoittaa sähköpostia meille osoitteeseen info@japebo.fi, jossa taitavat asiakaspalvelumme työntekijät ovat valmiita auttamaan lisäkysymyksissä.