Meiltä löytyy KAIKKI lisävarusteet
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 35 €
30 päivän täysi palautusoikeus

Toimitusehdot

Toimitusehdot
TOIMITUSEHDOT
Tuotteiden tilaaminen
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus kirje/pikkupaketti/postipakettina (riippuen tuotteesta ja tilauksen koosta) 3 €, toimitus 4-7 arkipäivää, huom! Posti jakaa kirjepostin maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. (ilmainen toimitus yli 35 € tilaukset).

PostNord toimitukset 14 €, toimitus 2-6 arkipäivää (ilmainen toimitus yli 120 € tilaukset).

Emme veloita käsittelykuluja

Toimitus
Toimitamme tilatut tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Tilauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää. Tuotteet lähetämme PostNordilla. 

Maksaminen
Maksutapana on verkkomaksu, pankki- ja luottokortti tai mobiilimaksu.

Verkkomaksu, pankki- ja luottokortti- tai mobiilimaksuissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Maksuturva yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palveluntarjoajan nimi näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksupalvelutarjoajalla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Svea Payments Oy, Y-tunnus 2121703-0
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puh. 09 4242 300

Palautukset ja kaupan purkaminen
Tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen tilausajankohdasta. Voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Kotona voit tutustua tuotteeseen kuten voisit tutustua siihen tavallisessa myymälässä; voit siis tutkia tuotetta mutta et avata pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet, jotka hajoavat normaalissa käytössä luonnollisesti korvataan, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen.

Kaupan purkamisen voit tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitetulla palautuslomakkeella. Tilatut tuotteet tulee aina palauttaa kaupan purkamisen yhteydessä. Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilauksessasi. Kortti- ja mobiilimaksuissa palautamme rahat automaattisesti käytetylle maksutavalle.  Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluttua palautettujen tuotteiden saapumisest. Tilauksen noutamatta jättäminen postista tulkitaan kaupan purkamiseksi.

Palautusohje
Palautus on ilmainen, kun noudatat seuraavia ohjeita. Täytä huolellisesti lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja lisää pakettiin palautettavat tuotteet. Merkitse pakettiin Japebo palautusosoite. Vie pakettisi lähimpään Postin toimipisteeseen, ja muista ottaa palautuksestasi lähetystunnus talteen mahdollista seurantaa varten. Huom! Mikäli lähetät palautuksen ilman Postin palautustunnusta, vastuu lähetyksen mahdollisesta häviämisestä on lähettäjällä.

Palautusosoite:
Japebo 
Ib Trading IVS
Fabriksvej 9A 
DK-4200 Slagelse
Danmark

CVR: DK37759392

Japebo verkkokaupan käyttöehdot
Osoitteessa https://japebo.fi sijaitsevien Internet-sivujen ja verkkokaupan käyttöä säätelevät jäljempänä mainitut käyttöehdot. Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Kaikki näiden ehtojen vastainen palveluiden käyttö on kielletty.

Japebo pidättää kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöön. Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään palveluihin liittyvää materiaalia ilman Japebo nimenomaista kirjallista lupaa. Palveluun liittyvien tavara- ja tuotemerkkien sekä yritys- ja liiketunnusten käyttäminen on kielletty ellei Japebo ole antanut käyttöön nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumustaan. Palveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Palvelun sisältämää tietoa ei saa kopioida, muokata tai käyttää ilman Japebo etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Kiellon rikkominen voi johtaa oikeudellisiin toimiin ja mahdolliseen vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Japebo on lisäksi oikeus poistaa tehtyjä tilauksia, jos asiakas ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos asiakas rikkoo tai kiertää palvelun käyttöehtoja.

Kaikki palvelussa oleva materiaali on Japebo omaisuutta ja tekijänoikeuksien suojaamia. Tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet palvelun sisältöön ja ulkoasuun omistaa Japebo tai kolmas osapuoli. Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman Japebo lupaa.

Japebo omistaa kaikki oikeudet sivuston https://japebo.fi sisältöön. Japebo toimii palvelun julkaisijana. Japebo vastaa tuotteiden saatavuudesta, luotettavuudesta, virheettömyydestä, soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, käyttämisestä tai käyttämisen estymisestä eikä muistakaan seikoista, ellei toisin ole näissä käyttöehdoissa tai muuten palvelukohtaisesti nimenomaisesti ilmoitettu.

Palvelun käyttäjän tulee kaikissa tilanteissa itse huolehtia tietokone- ja tietoliikennelaitteistostaan, niiden käytöstä, kunnosta, tietoturvallisuudesta, varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista.

Japebo ei vastaa välittömistä ja/tai välillisistä vahingoista, joita palvelun käyttäjälle saattaa aiheutua mistä tahansa syystä. Japebo ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut palvelun käyttöongelmista, myöhästymisestä, katkoksista tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä.

Japebo on oikeus koska tahansa oman harkintansa mukaisesti päivittää, muuttaa, lisätä tai poistaa palvelussa olevaa materiaalia sekä rajoittaa pääsyä palveluun ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Japebo on oikeus koska tahansa muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöä ja valikoimaa.

Japebo palvelussa voi olla linkkejä kolmansien tahojen ylläpitämille Internet-sivuille. Tällaisiin kolmansien tahojen ylläpitämiin internet-sivuihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen omia käyttöehtoja eikä Japebo ole vastuussa muiden tahojen internet-sivuista tai niiden sisällöstä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (https://japebo.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://japebo.fi).

Tilaaja hyväksyy nämä käyttöehdot tehdessään tilauksen puhelimitse tai rastittamalla kohdan "Hyväksyn toimitusehdot" tilausta tehdessään.