Japebolta löydät erilaisia Oticon-latureita Oticon-kuulolaitteelle. Oticonin laturit helpottavat jokapäiväistä elämääsi, jos käytät Oticonin kuulolaitteita. Ladattavien Oticon-kuulolaitteiden käyttö ei voisi olla helpompaa - sinun tarvitsee vain laittaa kuulolaite laturiin yöksi, ja herätessäsi sinua odottaa kuulolaite, joka on täysin ladattu ja valmis käyttöön. Oticon pyrkii jatkuvasti saavuttamaan maailman, jossa kuuloteknologian innovaatiot tarjoavat korkealaatuisen kokemuksen kuulon menettäneille henkilöille.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Laturit litiumioniakuille

Yhteistä Oticonin latureille on, että niillä ladataan litiumioniakkuteknologialla varustettuja kuulolaitteita. Oticonin litiumioniakkuteknologia varmistaa, että voit nauttia koko päivän kuuntelua yhdellä latauksella. Ladattava litiumioniakkutekniikka on loistava vaihtoehto, koska se mahdollistaa suuren akun kapasiteetin, mikä mahdollistaa pidemmän käytön ja lyhyen latausajan.

Oticon-laturi litiumioniakuille on ympäristöystävällinen valinta – koska käytät ladattavia akkuja sen sijaan, että heität pois vanhoja paristoja ja vaihdat ne uusiin. Sinun tarvitsee vain ladata akku yöllä. Näin säästät ympäristöä rikkomatta satoja tavallisia akkuja. Kaiken kaikkiaan se on win-win-ratkaisu.

Tee jokapäiväisestä elämästä helpompaa

Japebosta löydät Oticon Charger 1.0:n litiumioniakuille, jotka lataavat kuulolaitteesi kestämään koko päivän. Voit kantaa lisälaturin viikonloppulaukussa tai hankkia sen toimistolle, joten kuulolaitteesi voidaan ladata aina. Täysi lataus Oticon Charger 1.0:lla kestää vain 3 tuntia, ja sen jälkeen akku kestää koko päivän.

Oticon SmartCharger on kannettava latausratkaisu Oticon MiniRITE R -malleille More, Zircon, Play Px ja Cros Px – voit käyttää tätä laturia muiden MiniRITE R -mallien kanssa, mutta on olemassa mahdollisuus, että ne pitävät ääntä, kun ne ovat laturissa. Ne eivät sammu automaattisesti – jos olet epävarma, voit kirjoittaa meille sähköpostitse tai chatin kautta sivustolla – autamme sinua mielellämme. Voit käyttää SmartCharger-laturia sekä kotona että ollessasi liikkeellä. Laturin sisäänrakennetun ladattavan litiumioniakun avulla voit käyttää SmartChargeria virtapankkina, kun sinulla ei ole pistorasiaa käytettävissä. Sisäänrakennetun virtapankin ansiosta sinulla on virtaa kolmeen täyteen ladattavien kuulolaitteiden lataukseen. Lisäksi se on käytännöllinen kuulolaitteiden säilytykseen ja kuivaamiseen, mikä tekee siitä välttämättömän mm. aktiiviselle viikonloppumatkalle. Laturin kansi suojaa kuulolaitteitasi ja laturin magneettitoiminto pitää kuulolaitteen paikoillaan.

Kuinka ladata Oticon-latureilla

Kuulolaitteiden lataaminen Oticon-latureilla on nopeaa ja helppoa.

Aseta kuulolaite latausportteihin siten, että kuulolaitteen LED-valo ovat samaan suuntaan kuin laturin LED-valo. Varmista, että kuulolaite alkaa latautua – kuulolaitteen LED-valot palavat jatkuvasti punaisina, kun kuulolaite latautuu. Jos kuulolaite on asetettu väärin, niitä ei ladata. Valot palavat jatkuvasti vihreänä, kun kuulolaite on ladattu täyteen. Kuulolaitteiden lataaminen täyteen kestää kolme tuntia, jos akku on täysin tyhjä.

Kun olet asettanut kuulolaitteen laturiin illalla, voit ottaa ne jo seuraavana aamuna pois laturista ja laittaa ne päälle. Itse kuulolaitteet sammuvat, kun ne asetetaan laturiin, ja ne kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun irrotat ne laturista.

Laturi on paras paikka kuulolaitteen säilyttämiseen. Aina kun kuulolaitteet eivät ole käytössä, aseta ne laturiin latausta varten. Tämä varmistaa, että kuulolaitteet ovat aina ladattu valmiiksi. Sinun tulee ladata kuulolaite joka ilta. Litiumioniakku voidaan ladata päivittäin, eikä akkua tarvitse purkaa kokonaan ennen kuin laitat kuulolaitteen takaisin laturiin.

Tarvitsetko apua?

Me Japebo:lla teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakaspalvelumme on tavanomaista parempaa. Tästä syystä olemme aina valmiita auttamaan sinua, kun ostat uuden laturin.

Jos olet epävarma siitä, mikä laturi sinun tulisi valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kirjoita sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi tai kirjoita meille chatissa.