Näytetään kaikki 7 tulosta

Langattomat varaosat Phonakilta

Vaikka olet sijoittanut Phonak-kuulolaitteisiisi, ei se usein välttämättä riitä, jos haluat laitteen, joka tekee äänikokemuksestasi paremman esimerkiksi katsoessasi televisiota tai puhuessasi puhelimeen. Tämän takia meillä Japebo.dk:lla on suuri valikoima langattomia varaosia Phonakille, jotta saat hyvän äänen, joka edistää kuulolaittiedesi suorituskykyä. Kurkista valikoimiimme ja löydä sinulle sopivat varaosat.

Phonak on kehittänyt ja valmistanut yli 70 vuoden ajan kehittyneitä kuuloratkaisuja ja siirtää jatkuvasti teknologian rajoja tarjotakseen apua erilaisiin kuulotilanteisiin. Phonak pyrkii jatkuvasti löytämään uusia ja innovatiivisia tapoja auttaakseen kuulovammaisia saamaan parempia kuuloaistimuksia. Voit olla siten varma, että investoidessasi Phonak-kuulolaitteidesi langattomaan varaosaan, saat huippulaatua.

Osta ComPilot-varaosat Phonak-kuulolaitteellesi

Japebo tarjoaa sinulle suuren valikoiman ComPilot-varaosia kuulolaitteillesi, jotka antavat sinulle lisää vapautta, mukavuutta ja turvaa. ComPilot mahdollistaa sinulle helpon väylän televisioihin, MP3-soittimiin ja puhelimiin. Voit hankkia myös Phonakin ComPilot II ja ComPilot Air II, joka yhdistää kaikki Bluetooth-laitteet kuulolaitteillesi, jotta ääni virtaa äänenlähteestä suoraan kuulolaitteillesi. Löydä varaosamme ComPilotiin, jotka koostuvat ulkoisista mikrofoneista, antenneista, virtalähteistä ja silikonisuojista Phonakin ComPilotiin, jotta olet täysin varustettu.

Yhdistä ääni kuulolaitteesi televisioon mm. Phonakin TV LINK II:seen

Jos olet etsimässä varaosia Phonak-kuulolaitteillesi tv:n katselemista varten, kannattaa kurkistaa varaosiemme valikoimaa, joka on suunniteltu television käyttöä varten. Japebo.dk tarjoaa Phonak TV LINK II, joka yhdessä Phoakin ComPilotin kanssa mahdollistaa tv:n katsomisen ilman ärsyttäviä johtoliittimiä tai kuulokkeita mahdollistaen samanaikaisesti vapaan liikkumisen. Sinulla on myös mahdollisuus valita pakettiratkaisu, jossa saat sekä Phonakin ComPilotin että TV LINK II täydellistä tv-elämystä varten. Voit myös katsoa TV-liittimiämme, jotka tuovat äänen televisiostasi kuulolaitteeseesi ilman ulkoisen vastaanottimen käyttöä 15 metrin etäisyydellä.

Siirrä ääntä langattomasta puhelimesta kuulolaitteeseesi

Onko toiveissasi on puhelin, joka siirtää automaattisesti tulevan puhelun kuulolaitteillesi? Siinä tapauksessa katso Phonakin langaton puhelin, jota voi käyttää tavallisen puhelimen tapaan koko perheen kesken. Puhelin vähentää myös tarpeetonta melua ja varmistaa sinulle hyvän ja laadukkaan ymmärrettävyyden puheessa. Meillä on tarjolla myös Phonakin Easycall II, joka yhdistää älypuhelimesi Phonak-kuulolaitteisiisi, jotta voit puhua langattomasti älypuhelimellasi.

Kurkista myös Phonakin RemoteMic-laitteeseen, joka antaa sinulle mahdollisuuden johtaa puhelua välietäisyydellä, joka toimii eduksi erityisesti suuren taustamelun yhteydessä. Phonakin RemoteMic on helppo ratkaisu, jos olet esim. luennolla, jossa puhujan ääntä voi olla vaikeaa kuulla. Phoankin RemoteMic asetetaan puhujan vaatteeseen kiinni, josta ääni lähetetään suoraan kuulolaitteillesi. Muista, että voit saada myös EasyCall-suojan meiltä, jota voi k äyttää Phonakin EasyCall-laitteessa, jos sinulla on käytössäsi iPhone 6 tai iPhone 6S.

Japebo.fi tarjoaa varaosia Phonak-kuulolaitteellesi

Jos sinulla on kysyttävää Phonak-kuulolaitteiden suuresta tuotevalikoimastamme, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin. Voit tehdä sen kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi. Kuuloasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua. Japebo.dk on valtuutettu jälleenmyyjä kaikkiin verkkokauppamme tuotteisiin, joten voit olla varma, että saat apua asiantuntevilta työntekijöiltämme, kun otat meihin yhteyttä. Kuulemme sinusta mielellämme!