Näytetään kaikki 7 tulosta

Paranna kuuntelukokemustasi Phonak-langattomilla lisävarusteilla

Phonak Langattomat lisävarusteet ovat olennainen osa Phonak-kuulolaitteiden tarjoamaa kokonaisvaltaista kuuntelukokemusta. Yli 70 vuoden ajan Phonak on ollut edelläkävijä edistyneiden kuulosratkaisujen kehittämisessä ja tuotannossa. Heidän sitoutumisensa teknologian rajojen rikkomiseen on tuottanut valikoiman Phonak-langattomia lisävarusteita, jotka on suunniteltu parantamaan Phonak-kuulolaitteidesi suorituskykyä. Nämä lisävarusteet tarjoavat saumattoman ja rikastetun äänenkokemuksen, olitpa sitten katsomassa televisiota, puhumassa puhelimessa tai osallistumassa keskusteluun meluisassa ympäristössä.

Nauti saumattomasta TV-kokemuksesta Phonak TV Connectorin avulla

Yksi tämän kategorian erottuvista tuotteista on Phonak TV Connector. Tämä laite striimaa ääntä suoraan televisiosta moniin Phonak-kuulolaitteisiin, kuten Audéo B Direct, Marvel-sarjaan (Audéo M, Bolero M, Naida M jne.), Paradise-sarjaan (Audéo P, Bolero P, Naida P jne.) ja uusimpiin Phonak-kuulolaitteisiin Lumity-alustalla. Jopa 15 metrin kantaman ansiosta voit liikkua vapaasti nauttien korkealaatuisesta äänestä. Jos saat puhelun TV:n katselun aikana, lähetys keskeytyy, jolloin voit vastata puheluun. TV Connector on helppo asentaa, joten voit alkaa nauttia laadukkaista TV-lähetyksistä upealla äänellä nopeasti.

Tee yksinkertaisia ja huomaamattomia säätöjä Phonak-kaukosäätimellä

Toinen olennainen lisävaruste on Phonak-kaukosäädin. Tämä laite tarjoaa yksinkertaisen ja huomaamattoman tavan säätää kuulolaitteitasi. Suurilla, helppokäyttöisillä painikkeilla varustettu kaukosäädin on täydellinen niille, jotka suosivat fyysistä kaukosäädintä älypuhelinsovelluksen sijaan.

Koe selkeitä keskusteluja meluisissa ympäristöissä Phonak PartnerMicin avulla

Phonak PartnerMic on mullistava tuote keskusteluihin meluisissa ympäristöissä tai etäisyyksien yli. Tätä helppokäyttöistä mikrofonia voi kiinnittää puhujan vaatteisiin, jolloin heidän äänensä siirtyy suoraan kuulolaitteisiisi. Se on ihanteellinen ratkaisu luentoihin, kokouksiin tai sosiaalisiin kokoontumisiin, joissa taustamelu voi tehdä kuulemisesta vaikeaa.

Olennaiset Phonak-lisävarusteet optimaaliseen suorituskykyyn

Älä myöskään unohda tutustua laajaan valikoimaamme Phonak-paristoja, jotka ovat välttämättömiä kuulolaitteidesi virran ylläpitämiseksi ja parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Tarjoamme myös kattavan valikoiman Phonak-kuppeja, jotka ovat tarpeen ThinTubes-käyttäjille.

Tutustu laajaan valikoimaamme Phonak-langattomia lisävarusteita

Lopuksi, kutsumme sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme Phonak-langattomia lisävarusteita. Nämä lisävarusteet on suunniteltu parantamaan kuuntelukokemustasi ja tekemään päivittäisestä elämästäsi helpompaa ja nautinnollisempaa. TV-liittimistä kaukosäätimiin ja PartnerMiceihin, meillä on kaikki mitä tarvitset saadaksesi parhaan hyödyn Phonak-kuulolaitteistasi.