Näytetään kaikki 11 tulosta

Käytätkö kuulolaitetta? Ja käytätkö sitä säännöllisesti? Siinä tapauksessa olet varmasti myös huomannut, että kuulolaitteesi paristot pitää vaihtaa säännöllisesti. Ja aktiiviselle kuulolaitteenkäyttäjälle on tästä syystä myös hyvä asia, että kuulolaitteiden paristot ovat myös täysin ilmaisia, vaikka niitä ei olekaan helppo tilata kotiin. Me Japebolla olemme keränneet sivustollemme laajan valikoiman kuulolaitteiden paristoja, jotka on helppo tilata kotiin riippumatta siitä, missä asut.

Me toimitamme kuulolaitteiden paristoja kaikkialle Suomeen

Kuulolaitteesi paristojen tilaamiseen verkossa on lisäksi monia hyviä syitä. Ennen kaikkea voit tilata ne verkossa riippumatta siitä, missä asut. Kuten sanottua, me toimitamme kuulolaitteiden paristoja kaikkialle Suomeen ja siksi voit tilata ne meiltä riippumatta siitä, asutko Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Toisekseen kuulolaitteiden   paristojen tilaaminen verkossa on helppoa, kätevää ja melko ilmaista. Lisäksi kuulolaitteiden paristojen laaja valikoima verkossa takaa sen, että osa paristoista sopii varmasti sinun kuulolaitteeseesi. Me tarjoamme kuulolaitteiden paristoja muun muassa laajasta arvostettujen tuotemerkkien joukosta. Näin löydät kuulolaitteiden paristoja sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Oticon, Siemens sekä monilta muilta tunnetuilta brändeiltä.

Oticonin kuulolaitteiden paristot

Jos olet kuulolaitteen käyttäjä, tiedät varmasti, että oikeanlaisilla lisävarusteilla on merkitystä. Tämä pätee sekä sinun kuuloosi että elämäniloosi. Erityisesti Oticon, joka on yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista, on tehnyt suuren vaikutuksen kuulolaitteen käyttäjien elämään. Oticon on luonut laadukkaita kuuloratkaisuja sekä täysin ainutlaatuisia kuulolaitteiden paristoja. Oticonin paristoissa on erityistä se, että niiden suorituskyky on loistava. Tämän lisäksi niillä on korkea käyttöikä ja ne luonnollisesti auttavat parantamaan käyttäjän äänikokemusta. Oticonin kuulolaitteiden paristot sopivat myös kaikenlaisiin kuulolaitteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että riippumatta tuottajasta ja kuulolaitteen mallista, voit löytää täydelliset kuulolaitteiden paristot Oticonilta.

Miten usein kuulolaitteen paristot on vaihdettava?

Se, miten usein sinun on vaihdettava kuulolaitteesi paristot, riippuu siitä, mitä mallia käytät ja miten paljon käytät kuulolaitettasi. Yleisesti voisi sanoa, että Oticonin kuulolaitteiden paristojen keskimääräinen käyttöikä on 3-10 päivän välillä. Lyhyesti sanottuna kuulolaitteen paristojen käyttöikä on hyvin yksilöllinen. Voit kuitenkin luottaa siihen, että sinun pitää tilata uudet paristot heti, kun otat paketin viimeiset paristot käyttöösi. Tämä on ainakin hyvä nyrkkisääntö.

Oletko kuitenkin lähdössä lomalle, kenties etelään? Tai lähdetkö pidemmälle maailmanympärysmatkalle? Tässä tapauksessa sinun pitää valitettavasti tilata lisäparistoja kuulolaitettasi varten. Kukaan ei halua joutua tilanteeseen, missä paristot loppuvat kesken matkalla ja vältät tämän vain tilaamalla lisäparistoja. Näin olet varmasti rajan turvallisella puolella. Me suosittelemme myös aina, että sammutat kuulolaitteesi, kun et käytä sitä – näin voit helposti säästää paristoja.

Loistava palvelu ja salamannopea toimitus

Me panostamme Japebolla siihen, että asiakaspalvelumme on tavallista korkealaatuisempi. Juuri tästä syystä olemme aina valmiita auttamaan sinua, jolloin voit tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi uusia paristoja kuulolaitteellesi. Jos siis olet epävarma, minkä tyyppiset paristot sopivat juuri sinun kuulolaitteeseesi, tai jos sinulla on muita kysymyksiä meidän kuulolaitteiden paristovalikoimasta, ota aina yhteyttä meihin.