Näytetään kaikki 9 tulosta

Oticon kupolit, päät ja äänikuvut

Oticon-kupolit ovat sinulle, joskäytät Oticonin kuulokojetta – kuten voit todennäköisesti melkein arvata. Onko sinulla kotona juuri tämä Oticon-kuulolaite, mutta sinulta puuttuu joko kupuja tai Oticon-kärkiä? No, olemme koonneet niistä suuren valikoiman tälle sivustolle, jotta voit tutkia niitä helposti. Sekä kupujamme että kärkiämme on useita eri malleja, joten voit löytää juuri ne, jotka haluat.

Oticon domes yksilölliseen tarpeeseen

Se, että tarjoamme monia erilaisia malleja, tarkoittaa sitä, että sinulla on runsaasti mahdollisuuksia valita kuvut, jotka vastaavat tarkalleen toiveitasi äänen ja mukavuuden suhteen. Voit esimerkiksi valita kuvut, jotka eivät sulje korvakäytävääsi kovin paljon, jolloin saat äänen, joka on kevyempi kuin muissa malleissa. Tältä sivulta löydät myös täysin päinvastaisen eli ääntä koventavan mallin. Tutustu esimerkiksi minifit- ja rite-malleihin.

Voit valita Oticon kupolit hyvillä mielin

Kuten voit valita avoimet kupolit, voit myös valita sellaisia, jotka tekevät äänestä tummemman eli kovemman – eli suljetut kupolit. Tämä malli sulkee korvakäytävää enemmän, ja tuloksena on syvempi ja voimakkaampi ääni. Mitä ikinä haluatkin, voit olla varma, että Oticonilla on juuri sitä mitä etsit. He ovat kehittäneet kuulolaitteita ja tarvikkeita vuodesta 1904 lähtien, ja siksi heillä on takanaan monen vuoden kokemus.

Kuinka usein min tulee vaihtaa Oticon domes?

Mikä tulee kupujen vaihtamiseen, on olemassa nyrkkisääntö, jota voit noudattaa. Sen mukaan sinun on periaatteessa vaihdettava kuvut 4 viikon välein. Tämä nyrkkisääntö pätee riippumatta siitä, oletko juuri ostanut uuden kuulolaitteen vai onko sinulla ollut se pitkään. Mitä paremmin pidät huolta sekä laitteesta että lisävarusteista, sitä pidempään se kestää ja sitä paremman äänenlaadun saat. Se tarkoittaa myös sitä, että sinun on tietysti vaihdettava kuvut useammin kuin 4 viikon välein, jos sinulla muodostuu paljon korvavaikkua.
Onneksi kupujen vaihtaminen kuulolaitteessa on suhteellisen helppoa. Irrota vain kuvut kuulokojeen kaiuttimesta tai ääniputkesta kääntämällä niitä kevyesti. Laitat sitten uudet kuput uudelleen kuulolaitteesi kärkeen.

Suuri valikoima kupoleita Japebo:lla

Japebo löydät laajan ja monipuolisen valikoiman kupuja Oticonin kuulolaitteisiin. Valikoima on suuri, ja tämän takia uskallamme melkein taata, että löydät juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan mallin. Jos päätät ostaa ne myös täältä meiltä, varmistamme, että saat aina hyvän tarjouksen kaupan päälle. Näin ollen sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada aina puhtaat ja siistit kupolit, mutta ilman lompakon tyhjentämistä – ja kukapa ei sitä haluaisi? Tutustu siis viimeinkin laajaan kupuvalikoimaamme tällä sivulla ja löydä kuulolaitteeseesi sopivat vaihtoehdot jo tänään!

Fantastinen palvelu ja ääntä nopeampi toimitus

Japebo teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakaspalvelumme on tavallista parempaa. Sen takia olemme aina valmiita auttamaan sinua, joten voit olla varma ostaessasi uusia kuulolaitteitasi. Jos olet epävarma siitä, mitkä kuputyypit sopivat juuri sinun kuulolaitteeseesi, tai jos sinulla on muita kysymyksiä kuvuista, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.