Kurkista Starkey-kuulolaitteiden varaosien valikoimaamme. Täällä Japebo meillä on kaikki varaosat, joita käytät ylläpitääksesi kuulolaitettasi. Tarvitsetpa sitten kupuja, langattomia varaosia tai muita tuotteita, löydät ne tältä sivulta. Sinun tulee vain valita – joten tutki valikoimaamme alla ja löydä oikea sinulle.

Starekey on amerikkalainen yritys, joka valmistaa kuulolaitteita ja varaosia – se on myös yksi suurimmista kuulolaitteiden valmistajista maailmassa. Starkey on omistautunut luomaan parhaita mahdollisia äänielämyksiä ja se toteutetaan innovaatiolla ja intohimolla ihmisiin. Heidän tavoitteena on tarjota älykkäitä ratkaisuja sinulle, jottei sinun tarvitse koskaan tehdä kompromisseja äänen kanssa arjessasi – kuule paremmin, elä paremmin. Tällä sivuilla löydät hyvän varaosien valikoimamme Starkeylta, jota voit tarkastella lähemmin. Meillä on taatusti sitä mitä etsit kuulolaitteellesi.

Laadukkaita korvanappeja ja vahasuodattimia Starkeylta

Tällä sivulla löydät korvanappeja Starkeyilta, jotta varmistat, että kuulolaitteesi istuu aina mukavasti ja sopivasti korvassasi. Voit valita kahden tyypin väliltä, suljetusta ja avoimesta versiosta, joten voit itse päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Voit valita viiden eri koon väliltä näistä kahdesta versiosta, jotta saat korvanapit, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Avoin versio varmistaa hyvän tuuletuksen korvakäytävään ja antaa kevyemmän äänen, kun taas suljettu versio antaa intensiivisemmän bassoäänen. Sinun tulee vain valita.

Voit luonnollisesti hankkia vahasuodattimia Starkeyilta, jotta voit kuulla optimaalisesti joka päivä. Muista vaihtaa vahasuodatin joka neljäs viikko, jotta kaiuttimisesi ei tukkeudu ja saat samanaikaisesti pidettyä bakteerit ja vierasesineet poissa korvakäytävästä. Vahasuodatin takaa pidemmän eliniän kuulolaitteellesi – osta vahasuodatin tänään ja nauti hyvästä äänestä monen vuoden ajan.

Langattomat varaosat parempaan äänielämykseen

Kurkista myös Starkeysin langattomia varaosia kuulolaitteelle, joita ilman et taatusti voi olla. Täältä voit löytää kaksi erilaista Surflink-laitetta, jotka tuovat äänen laitteestasi television tai mobiilipuhelimen tavoin suoraan kuulolaitteeseesi. Näitä kahta  Surflink-laitetta voi käyttää myös mm. mikrofoneihin, jotta voit käydä keskusteluja optimaalisella äänellä, joka johtaa suoraan kuulolaitteeseesi. Täältä löydät siis useita toimintoja kokonaisvaltaiseen ratkaisuun.

Voit myös hankkia erillisen mikrofonein Starkeylta tältä sivulta, jotta voit eristää äänen keskustelukumppanin kanssa, jotta et jää mistään paitsi. Mikrofonia voi käyttää keskusteluissa useiden ihmisten kanssa samaan aikaan ja voit seurata keskusteluja perhepäivällisten, syntymäpäivien tai muiden vastaavien kokoontumisien aikana. Mikrofoni on välttämätön päivittäiseen käyttöön kuullaksesi, mitä ihmiset sanovat ympärilläsi, joten älä tee kompromisseja kuulolaitteesi langattoman varaosan kanssa.

Japebo on kaikki kuulolaitteellesi

Meillä on Japebo Starkeyn-kuulolaitteiden varaosien lisäksi myös varaosia monilta muilta brändeiltä, jotka ovat markkinoiden edelläkävijöitä. Jos haluat siis tutkia, onko sinulla mahdollisuutta löytää varaosia kuulolaitteeseen, voit vain klikata eteenpäin sivuillamme. Voit mm. löytää kaikki, mitä tarvitset senkaltaisilta brändeiltä kuten Siemens, Rexton ja Phonak, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita kuulolaitteellesi. Japebo.dk:ssa meillä on kaikki, mitä tarvitset kuulolaitteellesi – on vain sinusta kiinni mitä valitset.

Jos sinulle on kysyttävää Starkey-kuulolaitteiden varaosien valikoimastamme, voit epäröimättä olla yhteydessä meihin neuvoa ja ohjausta varten. Tämän voit tehdä kirjoittamalla sähköpostiimme info@japebo.fi. Kuuloasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua. Voit olla varma, että saat apua työntekijöiltämme ja korkeaa asiantuntijuutta meiltä, sillä olemme valtuutettu jälleenmyyjä kaikille verkkokauppamme tuotteille. Kuulemme sinusta mielellämme.