Näytetään kaikki 4 tulosta

Vahasuodatin Oticon-kuulolaitteeseen

Japebo.dk:n kuuloliikkeestä löydät useita kuulolaitteita Oticonilta, joka on yksi maailman johtavista kuulolaitteiden valmistajista ja vastaavista lisävarusteista. Oticon on vuodesta 1904 lähiten ollut ensimmäinen, joka on ollut kehittyneen audiologin teknologisessa kehityksessä mukana, mikä tekee siitä erityisen suositun monien kuulolaitekäyttäjien keskuudessa.

Korvavaha on yksi suurimmista ongelmilmista, mitä tulee kuulolaitteisiin, koska sitä tunkeutuu itse kuulolaitteeseen estäen ääntä ja sitä mukaa madaltaen volyymia. Tässä vahasuodatin on ideaali ratkaisu. Korvakanavasi tuottaa korvavahaa jatkuvasti ja vahasuodatin ehkäisee ääntä muodostumaan huonoksi sen takia. Useimmat kuulolaitteet toimitetaan suodattimella tai vastaavalla, vaikkakin nämä tukkeutuvat ajan myötä, erityisesti jos niitä ei huolleta. Valikoimista löydät sekä vahasuodattimet ITE-kuulolaitteisiin että BTE-kuulolaitteisiin.

Mitä teet tukkeutuneella vahasuodattimella?

Tukkeutunutta vahasuodatinta ei voi muuta kuin vaihtaa suodatin. Jos et osaa sitä itse, voit pyytää tarjoajalta ohjeita, jotta voit tehdä sen itse. Yhdessä Oticonin kanssa suosittelemme aina, että huollat kuulolaitteitasi päivittäin ja käytät niihin suunniteltuja varaosia käyttöohjeiden mukaisesti, jotta tukkeutumista ei tapahdu.

Jos epäröit asiaa, voit odottaa apua spesialistilta, jottet epäonnessasi vaurioita kuulolaitettasi tai pilata sitä.

Näin vaihdat vahasuodattimen

Tapa, jolla vaihdat vahasuodattimen voi vaihdella Oticonien mallien välillä, sen takia suosittelemme aina, että luet käyttöohjeet läpi, jotta voit olla varma asiasta. Yleisesti voit kuitenkin vaihtaa suodattimen seuraavasti:

  1. Poista laite kuoresta. Laitteella tulisi olla kaksi koteloa, yksi uudelle suosattimelle ja yksi vanhalle suodattimille.
  2. Paina sitä pidikettä, jolla poistat vanhan vahasuodattimen ja poista se kuulolaitteeltasi.
  3. Sen jälkeen syötä uusi suodatin kuulolaitteeseesi.
  4. Nyt voit hävittää käytetyn laitteen pois, kun sinulla on käytössäsi vaihdettu vahasuodatin.

Jos epäröit edelleen, mintä vahanvaihtojärjestelmää aiot käyttää kuulolaitteissasi tai miten vaihdat sen järjestelmässä, voit ilman epäröintejä ottaa yhteyttä meihin. Kirjoita meille info@japebo.dk, jossa taitavat työntekijämme asiakaspalvelussa ovat valmiita auttamaan sinua minkä tahansa kysymyksen kanssa.