Näytetään kaikki 8 tulosta

Phonak Laturit

Käytätkö Phonak-kuulolaitetta ja tarvitset laturin? Ehkä vanha laturi pitää vaihtaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman alkuperäisiä Phonak-latureita Phonak-kuulolaitteeseen. Japebossa, valtuutettuna Phonak-jälleenmyyjänä, varmistamme, että löydät juuri sinulle sopivan Phonak-laturin. Varmistamme, että saat optimaalisen äänenlaadun.

Ainutlaatuiset Phonak-laturit, jotka ovat erittäin käyttäjäystävällisiä

Phonak ymmärtää kuulon heikkenemisestä kärsivien ihmisten kohtaamia haasteita ja haluaa parantaa heidän elämänlaatuaan. Phonak visioi tulevaisuuden ilman rajoja ja haastaa jatkuvasti teknologian rajoja innovatiivisilla ratkaisuillaan ja pyrkii jatkossakin tarjoamaan sinulle optimaalisen kuuntelukokemuksen.

Phonak Charge and Care lataa, kuivaa ja hoitaa Phonak-kuulolaitteen. Phonak Charge and Care on laturi, joka kuivaa kuulolaitteen aktiivisella, tuuletetulla ilmavirralla ja käsittelee kuulolaitteita UV-valolla. Yksinkertainen ja käyttövalmis – UV-valokäsittely- ja kuivausprosessi käynnistyy napin painalluksella, samalla kun kuulolaitteet latautuvat.

Tehokas lataus – myös tien päällä

Phonak Charger Case Combi 2 lataa Phonak-litiumioniakun kuulolaitteessasi. Se on latausratkaisu ladattaville Phonak Belong- ja Phonak Marvel -kuulolaitteille, ja se toimii samalla kuivauslaatikkona ja tukevana kotelona. Lisäksi on mahdollista ostaa Phonak Power Pack, joka voidaan kiinnittää laturikoteloon tilanteita varten, missä sinulla ei ole ulkoista virtalähdettä käytettävissä.

Phonak Charger Case Combi 2 -latauskotelon virtapankki on välttämätön, kun haluat mahdollisuuden lähteä seikkailulle ilman, että sinun tarvitsee ajatella kuulolaitteen lataamista. Phonak Power Pack varmistaa, että sinulla on aina ladattuja akkuja, vaikka sinulla ei olisi virtalähdettä. Voit siis ladata kuulolaitteen missä tahansa. Virtapankki sisältää virtaa peräti 7 lataukseen molemmista kuulolaitteistasi, joten virtaa on aina saatavilla, kun tarvitset sitä!

Kätevä suunnittelu

Kaipaatko ylimääräistä kannettavaa laturia? Phonak Charger BTE RIC on erittäin pieni ja kannettava laturi, jota on hyvä ottaa mukaan esim. lomille, matkoille tai toimistolle.

Phonak Mini Charger Case on käytännöllinen kuljettaa mukana, sillä se on suunniteltu kovakuorella ja se on käytännöllisen pieni. Voit siis ottaa sen mukanasi laukussasi matkoille tai ottaa sen lisälaturiksi mökille ja toimistolle. Silloin sinun ei koskaan tarvitse huolehtia kuulolaitteen tehosta missä tahansa. Phonak Charger BTE RIC on pieni lisälaturi, joka helpottaa elämääsi. Se on ihanteellinen, jos tarvitset ylimääräisen laturin toimistolle, mökille tai matkoille, sillä pieni muotoilu mahdollistaa sen helpon kantamisen mukana. Kevyen painon ansiosta se on myös helppo kuljettaa laukussa tai matkalaukussa. Phonak Charger BTE RIC lataa kuulolaitteen lyhyessä ajassa, joten voit jatkaa kuuntelua nopeasti.

Suuri valikoima Phonak-latureita

Japebosta löydät aina suurimman valikoiman ja Phonak-laturien lisäksi meiltä löytyy myös alkuperäisiä latureita mm. Merkeiltä kuten Signia, Rexton, ReSound ja Unitron. Voit tutustua näihin tarkemmin sivustolle.

Jos sinulla on kysyttävää latureistamme, kuulolaitteistamme tai lisävarusteistamme, kirjoita sähköpostiimme osoitteeseen info@japebo.fi. Haluamme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun, jotta hyvät äänikokemukset voivat alkaa.