Näytetään kaikki 2 tulosta

Signia-kuulolaitteiden osat ja lisävarusteet

Täältä löydät kaikki lisävarusteet Signia-kuulolaitteisiin.

Kaikki Signia-kuulolaitteiden varaosat

Signia on ottanut Siemensin kuulolaitetuotannon haltuunsa. Joten vaikka nimi on ehkä sinulle uusi, on sillä yli 100 vuoden kokemus takanaan. Se tarkoittaa myös, että sillä on suuri valikoima sekä kuulolaitteita että lisävarusteita. Signialla on (vanhan nimensä alla) ollut alansa johtava kuulolaitteiden innovaatiossa ja tuotannossa. Se on ollut kehityksen etupäässä, jonka etuna on tarjota kuulolaitteilla paras mahdollinen kokemus.

Signia-langattomat lisävarusteet

Koska Signialla on usean vuoden kehitystyö takanaan, on sillä jo pitkä lista langattomia lisävarustetia markkinoilla. Kaikki tuotteet on kehitetty täyttämään lukuisia erityistarpeita. Keskiössä on aina varmistaa optimaalinen kuulolaitteidesi käyttö. Valikoimista löytyy esimerkiksi MiniPocket-kaukosäädin, joka antaa yksinkertaisen ja langattoman tavan kontrolloida kuulolaitteitasi. Se on uudenlainen kaukosäädin, joka on kooltaan autonavaimen luokkaa. Tällä minikaukosäätimellä saat täyden kontrollin kuulolaitteeseesi. Voit muun muassa säätää äänenvoimakkuutta tai sulkea ja laittaa päälle kuulolaitteesi.
Jos etsit tuotteita kuten äänikupuja tai vahasuodattimia, kuuluvat nekin luonnollisesti laajaan valikoimaamme osoitteessa Japebo.

Älä unohda huoltoa

Jos haluat optimaalisen kokemuksen kuulolaitteestasi, on huoltaminen avainasemassa. Se ei koske vain ylimääräisiä paristoja, vaan myös erityistä puhdistamista ja kuivaamista. Sen takia meillä on kattava valikoima huoltotuotteita. Tämä koskee myös puhdistussuihjetta Signia PerfectDry Lux -kuivauslaatikkoon, joka on automaattinen puhdistusjärjestelmä. Kuivauslaatikko takaa kuulolaitteiden nopean kuivauksen ja tehokkaan desinfioinnin ultraviolettivalolla.
Jos sinulla on kysyttävää Signian lisävarusteista tai huollosta, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhtyettä. Löydät yhteystietomme alta.