Kaikki Unitron-kuulolaitteiden varaosista ja huollosta

Unitron perustettiin vuonna 1964 ja sen pääkonttori sijaitsee Kanadassa ja sitä löytyy yli 70 maassa ja sillä on maailmanlaajuinen yritystoiminta. Sen nimeen vannoo yli 100 audiologista asiantuntijaa, mikä takaa, että Unitron on aina kehityksen etupäässä.

Kuulolaitteet on aina suunniteltu käyttäjän olevan keskiössä. Tämä käyttäjälähtöinen toimintatapa on tuonut useita suunnittelupalkintoja ja tehnyt Unitronista johtavan suunnitteluun panostavan kuulolaitevalmistajan.

Japebo tarjoaa sinulle kaiken, jota tarvitset Unitron-kuulolaitteidesi optimaaliseen huoltoon. Löydät myös kaikki langattomat varaosat, jotka tekevät Unitron-kuulolaitteistasi entistä paremmat.

Unitronin langattomat varaosat

Kaikki langattomat varaosat Unitronilta on luonnollisesti kehitetty erityisesti toimimaan Unitron-kuulolaitteesi kanssa. Kun yhdistät¨kuulolaitteesi langattomaan varaosaan, voit havaita välittömästi elämänlaatusi parantuvan. Kun kommunikaatiosta tulee helpompaa, saat sosiaalisista tilanteista enemmän irti.

uMic-mikrofonilla voit esimerkiksi kuulla keskustelukumppanisi taas selvästi ja selkeästi olitpa sitten meluisissa ympäristöissä, esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä tai ravintolassa. Unitron uMic -mikrofoni tuo äänen melko yksinkertaisesti suoraan kuulolaitteisiisi. Sinun tulee asettaa mikroforni keskustelukumppaniisi, minkä voit tehdä yksinkertaisesti laitteesta löytyvästi nipukasta tai kaulanarusta.

Vastaanota ääntä televisiosta ja mobiilipuhelimesta kuulolaitteeseesi

Älykäs uStream on ideaali jokapaikan varaosa kuulolaitteisiisi. Unitron uStream auttaa sinua saamaan äänen televisiosta, mobiilipuhelimesta, tabletista ja PC-tietokoneestasi suoraan kuululoaitteeseesi. Lyhyesti sanottuna voit vastaanottaa ääntä kaikista Bluetooth-laitteista, jotta voit kuunnella musiikkia suoraan kuulolaitteissasi.

Kuulolaitteesi on itseasiassa suunniteltu langattomiksi kuulokkeiksi. Samaan aikaan uSteam valmistaa, että voit käyttää mobiilipuhelintasi ilman käsiä, mikä antaa hyvän lisäedun tällä varaosalle.

Jos haluat apua kuulolaitteidesi säätämiseen päivän lopussa, tulee sinun saada käsiisi kaukosäädin, kuten Unitron Smart Control. Se on pieni ja hienostunut, mutta se varmistaa helpon ja suoraviivaisen pääsyn kuulolaitteidesi tärkeimpien toimintojen säätöihin. Voit esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta tai suorittaa loppuun ohjelmanvaihto.

Smart Control toimii useimmissa kuulolaitteissa. Sinulla on myös kuulolaitteesta riippuen mahdollisuus saada jopa tätäkin enemmän toimintoja.

Muista huoltaa kuulolaitettasi

Valitettavasti monet kuulolaitteen käyttäjät unohtavat huoltaa kuulolaitteitaan. Jos haluat saada eniten niistä irti, on niiden huoltaminen ratkaisevassa asemassa. Tämä pätee sekä ylimääräisten patterien olemassa oloon, mutta myös kuulolaitteidesi puhdistamiseen. Meillä on kattava valikoima tuotteita sekä Unitron-kuulolaitteiden puhdistukseen että huoltoon.

Jos sinulla on kysyttävää Unitron-kuulolaitteidesi varaosista tai huollosta, otathan meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alta.