Näytetään kaikki 4 tulosta

Phonak vahasuojat – olennaista suojaa kuulolaitteillesi

Varmista Phonak-kuulolaitteidesi optimaalinen suorituskyky ja pitkäikäisyys laajalla valikoimallamme Phonak-vahasuojia. Vahasuodatin on valmistettu suojaavasta materiaalista, joka suojaa kuulolaitetta lialta, bakteereilta ja kosteudelta. Säännöllisesti vaihtamalla vahasuodattimen pidennät kuulolaitteesi elinikää. Lisäksi varmistat optimaalisen äänenlaadun, joka voi heikentyä tukkeutuneen suodattimen vuoksi.

Pitämällä korva-alueesi puhtaana ja huolehtimalla kuulolaitteen hygieniasta, koet parempaa mukavuutta ja pidennät kuulolaitteidesi käyttöikää. Phonak-vahasuojat ovat yksi halutuimmista lisävarusteista ja olennainen osa kuulolaitteen ylläpitorutiinia useimmille käyttäjille.

Tutustu laajaan valikoimaamme Phonak-vahasuojia, jotka on suunniteltu erityisesti kuulolaitteisiin. Jos et ole varma, mikä Phonak-vahasuodatin sopii laitteeseesi, tai sinulla on kysyttävää suodattimistamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin chatin tai sähköpostin kautta osoitteeseen info@japebo.fi.

Tutustu myös Phonak-lisävarusteisiin, kuten Phonak-kupliin ja paristoihin Phonak-kuulolaitteisiin. Katso myös valikoimamme Phonak-paristoista ja Phonak-lisävarusteista.

Miksi valita Phonak-kuulolaitteen vahasuojat?

Phonak-kuulolaitteen vahasuojat toimivat esteenä, estäen lian ja kosteuden pääsyn kuulolaitteisiin. Säännöllinen vahasuodattimien vaihtaminen on todistetusti vähentänyt korjauksia ja pidentänyt laitteiden käyttöikää suojaamalla niitä haitallisilta hiukkasilta, jotka voivat vahingoittaa elektroniikkaa. Lisäksi nämä lisävarusteet varmistavat optimaalisen äänensiirron kuulolaitteista korviisi. Tukkeutunut vahasuodatin voi estää ääntä, mikä heikentää äänenlaatua. Vaihtamalla vahasuodattimet kuukausittain takaat optimaalisen äänentoiston ja estät lian ja vahan pääsyn elektroniikkaan.

Kuinka vaihtaa Phonak-vahasuodatin?

Phonak-vahasuojien vaihtaminen on erittäin yksinkertaista, kuten minkä tahansa muun Phonak-lisävarusteen. Tarvitsemasi vahasuodattimen tyyppi riippuu Phonak-kuulolaitteesi mallista. Jokaisen Phonak-vahasuodattimen mukana tulee työkalu, joka helpottaa suodattimen asennusta ja poistamista. Käytä vain työkalua poistaaksesi vanhan vahasuodattimen ja aseta uusi tilalle. Se ei voisi olla helpompaa.

Vahasuodattimen vaihtaminen voi vaihdella Phonak-mallien välillä, joten suosittelemme aina lukemaan käyttöohjeen varmistaaksesi oikeat toimenpiteet. Yleiset vaiheet suodattimen vaihtamiseen ovat kuitenkin seuraavat:

  1. Ota työkalu esille. Työkalussa on kaksi pidikettä, toinen uudelle suodattimelle ja toinen vanhan poistamiseen.
  2. Paina pidikettä, joka poistaa vahasuodattimen, ja poista se kuulolaitteesta.
  3. Paina uusi suodatin kuulolaitteeseen.
  4. Hävitä käytetty työkalu, ja olet onnistuneesti vaihtanut vahasuodattimen.

Jos et ole varma, mikä vahasuojajärjestelmä sopii kuulolaitteisiisi, tai kuinka vaihtaa vahasuodatin, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit ottaa yhteyttä suoraan chatin kautta tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi, jossa asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa vahasuodattimia ja muita kuulolaitevarusteita koskevissa kysymyksissä.

Kuinka usein vahasuodattimet tulee vaihtaa kuulolaitteissa?

Hyvän hygienian ylläpitäminen kuulolaitteiden ympärillä suojaa myös korviasi haitallisilta hiukkasilta, jotka kertyvät luonnollisesti säännöllisen käytön aikana. Kuulolaitteiden käyttö voi aiheuttaa ärsytystä ihon alueella korvien ympärillä ja sisällä. Tämä epämukavuus voidaan minimoida vaihtamalla säännöllisesti vahasuodattimet ja kupit, luoden puhtaan ympäristön korvillesi ja estäen epämukavuutta korvien alueella. Jos tuotat paljon korvavahaa, priorisoit hygieniaa tai haluat vain kuulolaitteidesi kuulostavan yhtä hyviltä kuin uusina, voit päättää vaihtaa vahasuodattimet useammin. Joka tapauksessa, on hyvä käytäntö tarkistaa vahasuodatin päivittäin tai aina, kun käytät kuulolaitteitasi varmistaaksesi äänensiirron ja tunnistaa, milloin on aika vaihtaa suodatin.

Tehokas toimitus ja palvelu Japebossa

Japebolla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita kuulolaitevarusteita sekä tehokasta, luotettavaa ja helposti saatavilla olevaa palvelua. Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti ja olemme aina rehellisiä ja avuliaita. Verkkosivuiltamme voit lukea toimitusajoista ja hinnoista sekä siitä, milloin saat ilmaisen toimituksen. Voit myös lukea palautuskäytännöstämme, käyttöehdoistamme ja henkilötietokäytännöistämme. Jos olet löytänyt tuotteen, joka täyttää tarpeesi ja toiveesi, kaikki tiedot ovat käden ulottuvilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.