Näytetään kaikki 4 tulosta

Yhtenä maailman johtavista kuulolaitteiden toimittajista, on Phonakilla missio muuttaa kuulo-ongelmaisten ihmisten elämää. Ylittämällä kuulotekniikan rajat ja luomalla käyttäjäystävällisiä ratkaisuja erinomaisella äänenlaadulla, on Phonak lisäämällä kuulovammaisten elämäniloa ympäri maailmaa. Sitä he kutsuvat ”rakkautena ensiäänellä”. Tutki Phonakin paristovalikoimaa alla.

Valitse oikea paristo Phonak-kuulolaitteeseesi

Japebolta löydät laajan valikoiman Phonakin paristoja kuulolaitteisiin. Riippumatta siitä, mitä kuulolaitetta käytät, voit löytää paristoja oikeassa koossa tältä sivulta. Myymme yksinomaan alkuperäisiä osia Phonakin-kuulolaitteeseesi, minkä takia voit olla aina varma saadaksesi oikeaa laatua, kun asioit verkkokaupassamme.

Phonakin paristojen valikoimasta voi muun muassa löytää Phonak 10 -paristoja, Phonak 13 -paristoja ja Phonak 312 -paristoja. Ne kaikki on jaettu tunnistettaviin väreihin, mikä vähentää väärän tilauksen riskiä, koska ne on helpot tunnistaa. Paristoille on yhteistä pitkä käyttöikä ja hyvä suorituskyky.

Huolla paristojasi oikein varmistaaksesi parhaan suoristuskyvyn

Ei ole yhdentekevää, miten huollat paristojasi varmistaaksesi optimaalisimman suorituskyvyn. Paras huoneenlämpötila on 10–25 astetta ja on tärkeää, ettet päästä paristojasi kosteisiin paikkoihin tai korkeisiin lämpötiloihin, jottet lyhennä paristojen elinikää.

Jos olet juuri asettanut uudet paristot kuulolaitteeseesi, odota 2 minuuttia ennen kuin poistat etiketin. Jos se ei toimi sen jälkeen, tulisi sinun toimittaa kuulolaite kuuloasiantuntijallesi, joka tekee sille uuden vianmäärityksen.

Oikea kuuloratkaisu kaikkiin tilanteisiin

Phonak on kehittänyt laajan valikoiman langattomia lisävarusteita, jotka parantavat kuulolaitteesi suorituskykyä, jotta voit olla paremmin yhteydessä ympäristösi kanssa arjen tilanteissa. Olipa kyseessä puhelinsoitot, suuremmat ryhmäkeskustelut, ravintolavierailut, luokkatilat tai katsoitpa televisiota tai olipa sinulla keskustelu käynnissä meluisassa ympäristössä, tarjoaa Phonak ideaalin kuuloratkaisun. Jos sinulla on erityistarve, johon kaipaat neuvoa parhaaseen ratkaisuun, voi asiantuntijamme auttaa sinua.

Phonak-kuulolaitteiden paristojen tilaus verkossa

Japebo-sivuilla voit tilata paristosi kuulolaitteisiin verkossa. Se on nopea ja helppoa ja toimitamme tilauksesi muutaman arkipäivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää, mitkä paristot sopivat kuulolaitteisiisi parhaiten tai laajasta Phonak-lisävarusteiden tuotevalikoimastamme, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tiedustelusi kera kirjoittamalla info@japebo.fi.