Näytetään kaikki 4 tulosta

Bernafon vahasuojat

Onko sinulla Bernafonin kuulolaite, minkä takia etsit uutta Bernafon-vahasuodatinta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Japebo:ssä tarjoamme suuren valikoiman Bernafonin vahasuodattimia, ja siksi löydät täältä useita erilaisia malleja. Tämä tietysti tarkoittaa, että Bernafon-vahasuodattimia löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten löydät varmasti juuri sen Bernafon-vahasuodattimen, jota etsit. Tutustu täällä sivustolla kaikkiin eri vaihtoehtoihin!

Mikä on Bernafon?

Bernafon on yritys, jolla on monien vuosien kokemus. Hans Gfeller perusti yrityksen Sveitsissä sijaitsevaan Bernin kaupunkiin. Gfeller itse kärsi vakavasta kuulon heikkenemisestä, minkä takia hänen poikansa ja ystävänsä alkoivat kehittää kuulolaitteita, joista tuli myöhemmin ensimmäinen Bernafon kuulolaite. Yli 70 vuotta myöhemmin sveitsiläisen suunnittelun, tarkkuustekniikan ja palkitun suunnittelun yhdistelmä tekee Bernafonista tunnetun ja rakastetun kaikkialla maailmassa. Bernafon mahdollistaa ihmisille aidoista kuuntelukokemuksista nauttimisen Bernafon-kuulolaitteella, jotka on mukautettu yksilön yksilöllisiin tarpeisiin.

Mitä Bernafon vahasuodatin tekee?

Mitä tulee kuulolaitteisiin, korvavaikku on yksi suurimmista ongelmista. Korvavaikku tunkeutuu kuulolaitteeseen, mikä vaimentaa ääntä ja pienentää äänenvoimakkuutta. Oletko yksi niistä ihmisistä, joilla on vain ongelmia korvavaikun kanssa kuulolaitteen käytön yhteydessä? Silloin Bernafon-vahasuodatin on juuri sinulle sopiva ratkaisu. Et voi muuttaa korvakäytäväsi tekemän korvavaikun määrää, mutta käyttämällä Bernafon-vahasuodatinta, jotta se ei vaikuta kuulolaitteen ääneen. Suurin osa kuulolaitteista on varustettu suodattimilla tai muilla vastaavilla tuotteilla. Mutta ne silti tukkeutuvat ajan myötä ja varsinkin jos olet laiska sen huollossa. Ratkaisu on Bernafon-vahasuodatin, etkä tule katumaan tätä ratkaisua!

Miten voin vaihtaa Bernafon vahasuodattimen?

Vaihtaminen voi riippua käyttämäsi kuulolaitteen mallista. Siksi sinun tulee lukea käyttöohjeet ennen kuin aloitat vaihdon. Voit kuitenkin luottaa siihen, että voit vaihtaa Bernafon-vahasuodattimen seuraavalla tavalla:

  1. Poista työkalu kuoresta. Työkalussa tulee olla 2 pidikettä – toisessa on uusi suodatin ja toisella poistetaan vanha suodatin.
  2. Työnnä vahasuodattimen irrottava pidike olemassa olevaan vahasuodattimeen ja irrota se kuulolaitteesta.
  3. Työnnä uusi suodatin kuulolaitteeseen.
  4. Nyt voit heittää käytetyn työkalun pois ja olet vaihtanut vahasuodattimen.

Suuri valikoima Bernafon vahasuodattimia Japebo:lla

Japebo:ssä tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman Bernafonin vahasuodattimia. Valikoima on suuri, minkä takia voimme melkein taata, että löydät tältä sivulta kuulolaitteeseesi sopivan vahasuodattimen. Jos päätät ostaa Bernafon-vahasuodattimen meiltä, varmistamme, että saat hyvän tarjouksen kaupan päälle. Näin sinulla on runsaasti mahdollisuuksia saada aina hyvä ääni kuulolaitteellasi, mutta ilman, että lompakkosi tyhjentämistä – ja kukapa ei sitä haluaisi? Joten tutustu siis laajaan Bernafon-vahasuodattimiimme tällä sivulla ja löydä kaikki suosikkisi jo tänään!

Fantastinen palvelu ja ääntä nopeampi toimitus

Japebo:ssä teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakaspalvelumme on tavallista parempaa. Tämän takia olemme aina valmiita auttamaan sinua, jotta voit turvassa ostaa uuden Bernafon-vahasuodattimet. Jos olet epävarma kuulolaitteiden vahasuodattimen tyypistä, tai jos sinulla on muita kysymyksiä Bernafon-vahasuodattimistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.