Kaikki Rexton-kuulolaitteiden lisävarusteet ja huolto

Löydä Rextonin suuri valikoima valitsemalla kategoria täältä.

Olemme valinneet suuren valikoiman tunnettuja Rexton-tuotteita Japebo.dk-sivuillemme – kuulolaitteiden lisävarusteista huoltotuotteisiin. Rexton on kehittänyt kuulolaitteita yli 50 vuotta ja on sen myötä seurannut kehitystä monen vuoden ajan. Rexton keskittyy yleisesti neljään ydinasiaan kehittäessään kuulolaitteita: arvoon, innovaatioon, laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen. Sen takia Rexton-kuulolaitteet elävät pitkän ajan arvon, laadun ja kestävyyden tasapainossa.

Rextonin kuulolaitteet on saatavilla Receiver in the Canal (RIC), takakorvan kuulolaite (BTE) ja sisäkorvaan valetussa (ITE) muodoissa. Tutustu valikoimiimme alta ja löydä kaikki, mitä tarvitset kuulolaitteeseesi, esimerkiksi äänikuvut, langattomat lisävarusteet, huollot, puhdistukset ja ohutletkut. Sijoita Rexton-kuulolaitteisiin ja kuule ero jo tänään!

Kuvut kuulolaitteillesi

Japebo.dk-sivuillamme myymme kaikki varusteet Rexton-kuulolaitteeseesi, ja kuvut, joita myös äänikuvuiksi tai päiksi kutsutaan kuuluvat luonnollisesti valikoimiimme. Äänikuvuilla saat paremman ääniaistimuksen ja samaan aikaan miellyttävän istuvuuden ihoystävällisen materiaalin ansiosta. Rexton-kuulolaitteiden kuvut on saatavilla useissa ko’oissa ja muodoissa, eli avoimina, osittain avoimina, suljettuina ja tuplana. Voit vaihtaa erilaisten kupujen väliltä, ja suosituksena on, että vaihdat kuvut kuukausittain.

Varmista, että kuulolaitteesi pysyy paikoillaan tukijaloilla

Rexton-kuulolaitteiden istuvuus korvassa on tärkeää – muutoin kuuloaistimuksesi ei tule tyydyttämään tai miellyttämään sinua. Concha Lock, joka on siis tukijalka, takaa, että kuulolaitteesi pysyy paikoillaan liikkeessä. Concha Lock on saatavilla kolmessa eri koossa, joten voit valita itsellesi sopivan tukijalan. Asennat tukijalan paikalleen ottamalla kuvun pois ja liittämällä Concha Lockin paikoilleen vastaanottimeen.

Tarkastele Rextonin langattomia lisävarusteita

Rexton tarjoaa sinulle valikoiman langattomia ja kauko-ohjattavia lisävarusteita kuulolaitteellesi, joiden äänenvoimakkuutta on helppo säätää ja joiden ohjelmaa helppo hallita. Voit käynnistää ja sulkea kuulolaitteesi tarpeen mukaan ja samalla aktivoida virransäätöohjelman. Voit myös hankkia tuotteita, jotka toimivat sekä kauko-ohjatusti että suoratoistolla äänilähteestä kuulolaitteeseesi. Lisävarusteet ovat hyvä sijoitus, koska ne tekevät ääniaistimuksestasi parhaan mahdollisen.

Rextonin kuulolaitteet tarvitsevat huoltoa

Kuulolaitteet vaativat monen muun tavoin huoltoa ja sen takia tarjoamme Japebo.dk-sivuillamme laajan valikoiman lisävarusteita kuulolaitteesi huoltoa varten. Meiltä löytyy kaikkea puhdistusharjoista ja -sumuista asennusrasvoihin, jotka helpottavat kuulolaitteesi käyttöä ja esillepanoa. Älä tee kompromisseja Rexton-kuulolaitteesi ylläpidossa!

Hanki vahasuodatin Rextonilta

Ehkäise vahan kasvua kuulolaitteessasi Rextonin vahasuodattimella. Meillä on saatavilla useita erilaisia vahasuodattimia, jotka takaavat optimaalisen äänen ja samanaikaisesti estävät vahan kasvua kuulolaitteesi kaiuttimessa. Suodatin suojaa kaiutinta korvan hiukkasia ja bakteereita vastaan ja se on helppoa ja yksinkertaista vaihtaa silloin kun sinun tulee tehdä se neljän viikon välein.

Japebo.fi – sinun jälleenmyyjäsi kuulolaitteiden lisävarusteille

Jos pohdit, miten voit parhaiten huoltaa Rexton-kuulolaitettasi tai sinulla on muuta kysyttävää monista Rexton-tuotteistamme, olet tervetullut ottamaan yhteyttä kuuloasiantuntijoihimme kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä kaikkiin tuotteisiin ja verkkokauppamme tarjoaa korkean ammattitaidon, kun otat meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme!