Näytetään ainoa tulos

Varusteet Oticon-kuulolaitteisiin

Täältä löydät kaikki hakemasi varusteet Oticon-kuulolaitteisiisi. Valitse Japebo Oticon-verkkokaupaksesi, kun on aika ostaa varaosia kuulolaitteellesi.

Varusteet Oticon-kuulolaitteisiin verkkokaupastamme

Japebo tarjoaa sinulla kaikki varusteet, joita tarvitset Oticon-kuulolaitteisiisi. Toimimme Oticon-verkkokauppana, vaikka valikoimissamme on monia muitakin kuulolaitemerkkejä.
Oticon on perustettu vuonna 1904 ja on siitä lähtien omistautunut parantamaan elämänlaatua kuulo-ongelmista kärsiville ihmisille. Se on jatkuvasti luonut innovatiivisia kuuloratkaisuja, joissa yhdistyvät erinomainen kuulokokemus ja edullinen hinta.
Suuresta Oticon-valikoimastamme löydät kaikki langattomat varusteet, olipa kyseessä paristot tai tuotteiden huolto. Oikeat varusteet voivat tehdä suuren eron monelle kuulolaitteiden käyttäjälle. Oticonilla on mahtava valikoima langattomia varusteita ja löydät taatusti tarpeisiisi vastaavia tuotteita. Oticonin missiona auttaa kuulo-ongelmista kärsiviä ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa valintojensa mukaan. Tämän mission takana myös me Japebolla seisomme.

Huomaa ero Oticonin Connectline –langattomalla varusteella

Oticon on aina ollut edelläkävijä laadukkaiden kuuloratkaisuiden tuottajana. Connectline on Oticonin langattomien varusteiden sarja, joka on loistava esimerkki tästä. Connectclip on puolestaan yksi sarjan suosituimmista tuotteista, joka toimii langattoman mikrofonin tapaan. Se voi tehdä kuulolaitteistasi langattomat.
Connectlinen toinen varaosa on TV-sovitin, joka on erittäin suosittu tuote. TV-sovitin yhdistää kuulolaitteesi langattomasti televisioosi, joten voit saada tarpeeseesi sopivan äänentason. Tällä tuotesarjalla saat entistä enemmän irti kuulolaitteistasi ja teet arjestasi helpompaa.

Pidempikestoiset ja paremmat paristot

Riippumatta käyttämästäsi kuulolaitemallista, voit olla varma, että valikoimissamme on sinulle sopivia paristokokoja. Oticonilla on oma värinsä jokaiselle paristomallille, joten löydät helposti oikean koon.
Kaikki Oticonin paristot tarjoavat erityisen äänielämyksen. Ne ovat samalla pitkäkestoisia ja ne kestävät noin 3–10 päivää kuulolaitteesta riippuen. Kun paristosi pitää vaihtaa, saat siitä varoituksen, jotta voit hyvissä ajoin vaihtaa ne uusiin.
Me Japebo tiedämme kaiken varusteista, jotka on suunnattu Oticon-kuulolaitteisiisi – Olipa kyseessä ITE- tai BTE-kuulolaitteet. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Oticon-varusteista, sen Connectline sarjasta tai paristoista. Voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla suoraan chattiin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@japebo.fi. Taitavat työntekijämme ovat valmiina auttamaan ja palvelemaan sinua.