Kaikki Beltone-kuulolaitteiden varaosista ja huollosta

Beltone perustettiin 1940 ja se on kuulolaitteiden yksi johtavista valmistajista. Yrityksen omistaa GN Store Nord, jonka omistuksessa on myös ReSound-kuulolaitteet. Se on täten yksi suurimmista kuulolaitevalmistajista, joka myös toimittaa tätä merkkiä.

Yli 70 vuoden ajan Beltone on luonut laaturatkaisuja ihmisille, joilla on heikentynyt kuulo. Se on kehittänut kuuloratkaisuja, jotka varmistavat parhaat kuulolaitteet eritasoisiin kuulo-ongelmiin. Beltonen historia alkaa perustajasta, Sam Posenista, joka valmisti kuulolaitteen ystävälleen. Hän halusi auttaa ystäväänsä parhaaseen mahdolliseen elämään – kuuloviasta huolimatta.

Mentäessä 1930- ja 1940-luvuille, päästään niihin aikoihin, jolloin Beltone kehitettiin Chicagossa, Yhdysvalloissa. 1945 yritys loi pienimmän kuulolaitteen ja on siitä lähtien ollut alan edelläkävijä. Eikä vähitenkään, kun kyseessä on mukavuus ja elämänlaatu kuulovian kokeneille ihmisille. Elämänlaadun parantaminen matalakuuloisille ihmisille on edelleen Beltonen ensisijainen tehtävä tänä päivänäkin.

Japebo:sta löydät kaikki, mitä tarvitset Beltone-kuulolaitteidesi optimaaliseen huoltoon. Löydät lisäksi kaikki langattomat varaosat, joita voit käyttää Beltone-kuulolaitteella.

Beltonen langattomat varaosat

Kaikki Beltonen langattomat lisävarusteet on kehitetty tanskalaisen GN:n toimesta, joka valmistaa myös ReSound-kuulolaitteita. Tämän takia langattomia varaosia markkinoidaan myös ”ReSound Unite”-nimen alla, mutta ne toimivat myös Beltone-kuulolaitteilla.

Kun yhdistät kuulolaitteesi langattomiin varaosiin, saat kokea enemmän hallinnantunnetta äänielämyksesi yhteydessä. Monet kokevat tällä olevan suora yhteys elämänlaadun parantamiseen.

Micro Micillä voi siis osallistua jälleen sosiaalisiin tapahtumiin paljon paremmin. Voit asettaa melko yksinkertaisella tavalla Micro Mic -mikrofonin keskustelukumppaniisi ja lähettää ääntä suoraan kuulolaitteisiisi. Tällä tavoin et häiriinny melusta, jos keskustelu käydään esimerkiksi täydessä ravintolassa.

Löydät kaikki langattomat Beltone-varaosat ja samalta sivulta ReSound Unite -tuotteet täältä.

Muista myös huoltaa kuulolaitettasi

Kun haluat saada eniten irti kuulolaitteistasi, on huolto ratkaisevassa asemassa. Monet muistavat hankkia ylimääräiset patterit, mutta harvempi kiinnittää huomiota kuulolaitteidensa puhdistukseen. Japebo tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita sekä puhdistukseen että huoltoon Beltone-kuulolaitteisiin.

Jos sinulla on kysyttävää Beltonen varaosista tai huollosta, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alta.