OTICON PARISTOT

Näytetään kaikki 5 tulosta

Paristot Oticon-kuulolaitteisiin

Japebo-kuuloliikeestä löydät laajan valikoiman paristoja Oticon-kuulolaitteisiin, jotka ovat yksi maailman parhaista kuulolaitevalmistajista. Yhtiön perustamisesta lähtien vuonna 1904 on Oticon ollut edelläkävijä kehittyneen audiologiteknologian kehityksessä, joka parantaa elämänlaatua ja yksilöllisiä toiveita ja tarpeita ihmisille, joilla on kuulo-ongelma.
Oticon-paristot kuulolaitteisiin ovat suosittuja todella monen kuulolaitekäyttäjän keskuudessa, sillä ne muodostavat yhden markkinoiden uniikeimmista kuuloratkaisuista kaikkiin kuulemistilanteisiin poikkeuksellisella äänielämyksellä, pitkällä eliniällä ja uskomattomalla suorituskyvyllä.
Paristot saadaan erittäin kohtuullisilla hinnoilla ja niitä voi tietysti ostaa tältä sivulta. Ei ole siis täysin perusteetonta, että Oticon on yksi suosituimmista kuulolaitteiden, paristojen ja muiden varusteiden valmistajista koko maailmassa.

Oticon-paristojen vaihtaminen kuulolaitteessasi

Oticon-paristoilla kuulolaitteisiin on kohtalainen elinikä kolmesta kymmeneen päivää täysin riippuen siitä, mitä mallia käytät ja kuinka paljon käytät kuulolaitettasi. Kun on aika vaihtaa kuulolaitteesi paristo, kuulet tyypillisesti kaksi piip-ääntä, jotka kertovat, että paristot ovat tyhjentymässä. Tällä tavoin voit pian asettaa uudet paristot paristolokeroon. Viimeisen varoituksen jälkeen, kuulolaite lopettaa toimintansa.
Oticon-paristojen vaihtamisella, kuulet todennäköisesti helinää käynnistämisen aikana. Tässä on tärkeää, että sijoitat kuulolaitteen oikein korvaasi, koska muutoin voit kokea akustista palautusääntä, jos esimerkiksi pidät sitä kädessäsi.
Suosittelemma aina, että suljet kuulolaitteen, kun et käytä sitä, jotta säästät paristoa. Voit tehdä sen avaamalla paristolokeron kokonaan. Toimita tämän lisäksi aina käytety patterisi asennettuihin paristokoteloihin tai paikalliseen kierrätyspisteeseen.

Kuulolaitteiden paristojen tilaaminen

Riippumatta siitä, mitä kuulolaitemallia käytät, myymme varusteita ja paristoja, jotka sopivat suurimpaan osaan kuulolaitteista. Tämä pätee sekä ITE-kuulolaitteisiin että BTE-kuulolaitteisiin.
Kun ostat paristoja kuulolaitteeseesi, tulee sinun kiinnittää erityistä huomiota, minkä koon tilaat paristoissasi, jotta voit olla varma, että ne sopivat täsmälleen kuulolaitteeseesi. Jokaisessa Oticon-kuulolaitmallissa on oma värikoodi, joten voit helposti ja helposti löytää oikean koon seuraavan kerran, kun ostat uusia paristoja.
Jos epäröit, mitä paristokokoa sinun tulisi käyttää, pitäisi se olla nähtävillä kuulolaitteesi käyttöohjeissa. Jos tätä ei ole lisätty, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin soraan chatissa tai kirjoittamalla meille info@japebo.fi, jossa taitavat asiakaspalvelumme työntekijät istuvat valmiudessa auttamaan sinua lisäkysymyksissä.