Näytetään kaikki 5 tulosta

Paristot Bernafon-kuulolaitteisiin

Japebo-verkkokaupasta löydät valikoiman pattereita, jotka on suunniteltu erityisesti sveitsiläisen Bernafonin kuulolaitteisiin. Bernafon on kehittänyt kuulolaitteita yli 60 vuotta ja he panostavat edelleen autenttisten äänielämysten tarjoamiseen asiakkailleen tuodakseen ylimääräistä arvoa jokapäiväiseen elämään. Kuulolaitteet eivät toimi yksinään, ja sen takia olemme koonneet valikoiman Bernafonin kuulolaitteille sopivia paristoja tälle sivulle.

Bernafon-paristot juuri sinun kuulolaitteellesi

Kun ostat patterit Bernafon-kuulolaitteisiin meiltä, voit valita eri varianttien väliltä. Meillä on esimerkiksi Bernafonille sopivia nappipattereita, jotka sopivat mainiosti kaukosäätimiin ja muihin kuulolaitteesi apuvälineisiin. Bernafonin pattereita on saatavilla kolmessa eri standardikoossa: 10, 13 ja 312. Koot on jaoteltu kätevästi väreihin ja ne on merkitty keltaisella, oranssilla ja ruskella, joten voit löytää oikean koon helposti ja nopeasti.

Kuulolaitteiden patterit eivät kestä ikuisesti ja ne on vaihdettava säännöllisesti. Sen takia esimerkiksi matkalla on aina hyvä olla mukana ylimääräiset patterit, jotta et päädy tilanteeseen, jossa sinulla ei ole toimivaa kuulolaitetta. Ne vievät erittäin vähän tilaa ja ne voi helposti sujauttaa  lompakkoon, pieneen laukkuun tai taskuun.

Muut lisävarusteet Bernafon-kuulolaitteisiin

Jos harkitset muiden lisävarusteiden hankkimista Bernafon-kuulolaitteelleesi, autamme siinä myös luonnollisesti. Meillä on nimittäin kaikki, mitä tarvitset kuulolaitteeseesi. Tutustu lähemmin valikoimaamme, johon kuuluvat mm. langattomat lisävarusteet, korvanapit ja vastaanottimet, joita kuulolaitteesi tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Me Japebo:ssa pyrimme siihen, ettet jää paitsi parhaasta mahdollisesta äänielämyksestä arjessasi. Bernafonin lisävarusteilla sinun ei enää koskaan tarvitse tinkiä kuulolaitteesi äänenlaadusta.

Japebo on valmiina auttamaan sinua

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää valikoimamme Bernafonin pattereista tai muista Bernafonin tuotteista. Voit olla meihin yhteydessä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@japebo.fi. Olemme kaikkien verkkokauppamme tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, joten voit olla varma, että saat apua asiantuntevilta työntekijöiltä, kun otat meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.