Bernafon-pattereita Tältä sivulta voit löytää suuren valikoimamme pattereita Bernafon-kuulolaitteisiin, jotta hyvä äänielämyksesi ei lopu koskaan. Patterit ovat kuulolaitteiden välttämätön osa, josta ei koskaan tulisi tehdä kompromisseja. Tutustu valikoimaamme alapuolella ja löydä koko, joka sopii kuulolaitteesi.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Patterit Bernafon-kuulolaitteisiin

Japebo:lla voit saada hyvän valikoiman pattereita, jotka on suunniteltu erityisesti sveitsiläisen Bernafonin kuulolaitteisiin. Bernafon on kehittänyt kuulolaitteita yli 60 vuotta ja pyrkii jatkuvasti luomaan autenttisia äänielämyksiä asukkailleen antaakseen ylimääräistä arvoa jokapäiväiseen elämään. Kuulolaitteet eivät toimi yksin ja sen takia olemme koonneet valikoiman pattereita tälle sivulle, jotka sopivat Bernafonin kuulolaitteille.

Bernafon-pattereita saa täältä

Kun ostat pattereita Bernafon-kuulolaitteisiin meiltä, voit valita eri varianttien väliltä. Meillä on nimittäin pattereita Bernafonille suunnattu ja valikoimasta löytyy esimerkiksi nappipattereita, jotka sopivat mainiosti kaukosäätimiin ja muihin kuulolaitteesi apuvälineisiin. Bernafonin patterit tulevat kolmessa eri koossa, jotka ovat standardikokoina 10, 13 ja 312. Koot on jaoteltu käyttöystävällisesti väreihin ja ne on saatavilla keltaisena, oranssina ja ruskeana, joten voit löytää oikean koon helposti ja nopeasti.

Kuulolaitteiden patterit eivät kestä ikuisesti ja ne on vaihdettava säännöllisesti. Sen takia on hyvä olla aina mukana ylimääräiset patterit, kun olet matkalla, jotta et päädy ilman toimivaa kuulolaitetta. Ne vievät erittäin vähän tilaa ja ne voi helposti sijoittaa lompakkoon, pieneen laukkuun tai taskuun.

Muut lisävarusteet Bernafon-kuulolaitteisiin

Jos harkitset muita lisävarusteita Bernafon-kuulolaitteeseesi, autamme siinä myös luonnollisesti. Meillä on nimittäin kaikki, mitä tarvitset kuulolaitteeseesi. Katso lähemmäs valikoimaamme, johon kuuluvat mm. langattomat lisävaristeet, korvanapit ja vastaanottimet, joita ilman kuulolaitteesi eivät voi olla. Meillä Japebo:ssa pyrimme, ettet jää optimaalisesti äänielämyksestä paitsi arjessasi. Bernafonin lisävarusteilla sinun ei enää koskaan tarvitse tehdä kompromisseja kuulolaitteesi äänestä ja sinun on vaikeaa olla ilman niitä kokeiltuasi.

Japebo.fi on valmiina auttamaan sinua

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tarjoamistamme Bernafonin patterista tai muista Bernafonin tuotteista. Voit olla meihin yhteydessä kirjoittamalla sähköpostiimme info@japebo.fi. Olemme kaikkien verkkokauppamme tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, joten voit olla varma, että saat apua työntekijöiltämme, joilla on korkean luokan asiantuntijuus, kun otat meihin yhteyttä. Autamme sinua innolla.