Näytetään kaikki 9 tulosta

Tällä sivulla voit tilata korvanapit Phonak-kuulolaitteisiisi. Meillä on kaikki äänikuvut, äänikupolit ja korvatulpat Phonakilta.

Täältä löydät Phonakin Smokey-sarjan variantit, kuten avoimet “Phonak Open Smokey”, jota on käytetty laajasti kaikissa Phonak-kuulolaitteissa läpi vuosien. Löydät myös uusimmat 4.0-korvanapit, jotka esiteltiin Marvel-korvalaitteiden kanssa ja käytetään nykyisin myös Paradise- ja uudemmilla Phonak-korvalaitteilla. Kaikki korvanapit kiinnitetään kokoihin Small, Medium ja Large.

Korvanapit kiinnitetään moniin malleihin, mikä riippuu haluamastasi äänestä ja korvanappien istuvuudesta korvassasi. Avoimet kuvut eivät sulje korvakäytävää yhtä paljon ja antavat kirkkaamman äänen kuin muut korvanapit. Päinvastaisesti suljetut kuvut ja powerkuvut sulkevat korvakäytävääsi enemmän antaen syvemmän ja intensiivisemmän äänen.

Kuinka kusein korvanapit vaihdetaan?

Korvanapit on eräänlaisia ”kumityynyjä”, jotka istuvat korviesi sisässä. Korvanappeja kutsutaan myös äänikuvuiksi, korvakupoleiksi tai korvatulpiksi. Olipa sinulla käytössäsi vanhat tai uudet kuulolaitteet, on korvanappien vaihtaminen optimaalista neljän viikon välein varmistaaksesi äänenlaadun. Joskus sinun kannattaa vaihtaa korvanappeja useamminkin, jos korvaasi muodostuu paljon korvavahaa tai haluat saada ”puhtaamman kuulolaitteen”.

Miten korvanapit vaihdetaan Phonak-kuulolaitteessa?

Korvanapit vaihdetaan erittäin helposti. Korvanpait otetaan pois kuulolaitteen kaiuttimesta tai ääniletkusta kevyellä asettimella. Tämän jälkeen korvanappi asetetaan kuulolaitteen päätyyn. Pyri painamaan korvanappi kokonaan alas päädyn piikkareiden yli. Otat korvanapin pois, kun vaihdat vahasuodattimen, jonka sinun tulee myös vaihtaa korvanapin kanssa samanaikaisesti, eli neljän viikon väline. Löydät Phonak-vahasuodattimet täältä.

Jos sinulla on kysyttävää Phonak-korvanappien tilauksestasi, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@japebo.fi.

Löydä valikoimamme Phonak-kuulolaiteparistot ja Phonak-ohutputket.