Näytetään kaikki 4 tulosta

15.00
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
15.00
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
15.00
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Japebo tarjoaa lisävarusteita kuulolaitteeseesi. Olemme koonneet tälle sivulle suuren valikoiman Siemens-kupuja. Kaipaatko uusia kupoleita kuulolaitteeseesi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Siemens-kupuja on saatavana useissa eri malleissa riippuen siitä, mikä sinua miellyttää. Siksi on tärkeää, että löydät juuri ne, jotka vastaavat vaatimuksiasi ja sopivat juuri sinun laitteeseesi. Siemens-kupolien avulla saavutat mukavuuden korkeimmalla tasolla sekä parhaan mahdollisen äänenlaadun, haluamallasi tavalla, jotta saat kokemuksestasi kaiken parhaan irti.

Siemens kupoleiden vaihto

Kuulomme on meille kaikille erittäin arvokas, ja jokapäiväisestä elämästä tulee hyvin haastavaa, kun menetät kuulosi. Tämä tapahtuu kuitenkin suurimmalle osalle meistä jossain vaiheessa elämää. Tästä syystä monet ihmiset käyttävät kuulolaitteita, jotka ovat uskomaton keksintö, joka voi palauttaa kuulon. Hyvin toimivan kuulolaitteen ylläpitäminen vaatii huoltoa ja joidenkin lisävarusteiden vaihtamista. Tämä koskee kupuja, jotka on suositeltavaa vaihtaa kerran kuukaudessa. Siemens-kuvut estävät hiukkasten pääsyn korvakäytävään, jotta kuulolaitteesi voi toimia optimaalisesti. Kuvut on myös valmistettu ihoystävällisestä materiaalista eivätkä siksi häiritse ihoa. Voit siis vaihtaa Siemens-kupolisi helposti.

Tulevaisuuden teknologia

Siemens tuo teknologian tulevaisuudesta. He kehittävät tuotteita, jotka mullistavat elämäsi uusimman teknologian ja vertaansa vailla olevien käyttökokemusten avulla. Siemens on valmistanut edistyneitä kuulolaitteita yli 100 vuoden ajan, minkä vuoksi se on myös yksi markkinoiden johtavista valmistajista vallankumouksellisen kehityksen ja kuulolaitteiden ja lisävarusteiden innovatiivisen tuotannon osalta. Siemens tarjoaa ratkaisuja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Arvostatpa hienotunteisuutta, tyyliä tai nykyaikaisuutta, täältä löydät täydellisen vaihtoehdon. Ne sopivat myös elämäntyyliisi, jotta voit saada henkilökohtaisemman ja ylivoimaisimman kuuntelukokemuksen.

Valitse täydelliset Siemens kupolit

Japebo on takuu, että löydät etsimäsi Siemens-kupolit. Olemme varmistaneet, että laajasta valikoimasta löytyy jotakin jokaiseen tarpeeseen. Se sisältää sekä avoimia, suljettuja, Power kupuja ja paljon muuta. Kun valitset kupuja, valitset myös haluamasi kuuntelukokemuksen riippuen siitä, kuinka avoimet tai suljetut kupolit valitset. Jos käytät avoimia kupuja, varmistat maksimaalisen mukavuuden ja avoimen tunteen korvakäytävässä. Voimakkaamman äänen laadun saamiseksi kannattaa valita suljettu kupoli, koska ne mahdollistavat enemmän basson vahvistusta. Puoliavoimmissa on kaksi sälettä, jotka tarjoavat paremman tiivistyksen, mutta ilman tukkeutumista. Teho eli Power kupolit tarjoavat maksimaalisen vahvistuksen koko taajuuskaistalla ja paremman tiivistyksen. Voit vaihtaa Siemens-kupolisi helposti itse napsauttamalla ne kiinni ja pois. Vaihtamalla Siemens-kupolisi varmistat, että kuulolaitteesi kestää pitkään ja näin voit nauttia sen käytöstä monta vuotta. Nauti elämästäsi toimivan kuulolaitteen avulla.

Toimiva toimitus ja palvelu

Sen lisäksi, että haluamme tarjota lisävarusteita kuulokojeeseesi, me Japebo haluamme tarjota myös asiakkaillemme luotettavaa, tehokasta ja helposti saatavilla olevaa palvelua. Löydät yhteystietomme alta. Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja muihin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti ja olemme aina rehellisiä ja avuliaita. Nettisivuiltamme voit lukea toimitusajoistamme ja hinnoistamme, milloin saat ilmaisen toimituksen ja minne meillä on mahdollisuus toimittaa. Voit mm. lukea myös maksusäännöistämme, peruutus- ja palautusoikeuksista sekä tietosuoja- ja evästekäytännöistä. Jos olet löytänyt toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan tuotteen, kaikki tieto on käden ulottuvilla. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.