Instant Round Eartip Two-Vent

20.00

Widex Round Ear-Tip -korvapääitä voi käyttää kaikkiin kuulolaitteisiin vastaanottimella korvassa tai myös EasyWear-sarjan ohutletkuihin. Se on vaihtoehto myös Easywear-korvanappeihin (toisin sanoen, jos käytät Instant Ear-Tipsejä, voit käyttää myös näitä). Pyöreät kuvut varmistavat hyvän istuvuuden korvassa ja pehmeä materiaali mukautuu korvakäytävän mukaisesti. Se antaa myös läheisen yhteyden korvakäytävään, joka pitää ulkoa tulevan äänen ulkona, jotta voit yksinomaan nauttia kuulolaitteesi äänestä. Äänenlaatu on siten huipussaan, kun käytät Widex Round Ear-Tip -korvapäitä.

Round Ear-Tip -korvanappeja löytyy kolmessa koossa, mikä varmistaa optimaalisen istuvuuden nimenomaan sinun korvaasi. Sen lisäksi tarjolla on kaksi varianttia joko yhdellä tai kahdella ilmareiällä riippuen siitä kuinka paljon ventilaatiota toivot korvakäytävääsi. Ilmareiät ehkäisevät tukkeutuneen tunteen korva käytävässäsi ja estävät okkluusiota.

Kupuja on erittäin helppoa vaihtaa ja voit sen takia täydentää perinteisiä Easywear Ear-Tips -nappejasi Round Ear-Tip -kuvuilla, jotta sinulla on korvanappeja mihin tahansa kuulotilanteisiin.

Widex Round Ear-Tip -korvanappien edut

  • Yksilöllinen istuvuus korvassa.
  • Pehmeä, ihoystävällinen materiaali.
  • Ilmareiät tuulettavat korvakäytävää.
  • Löytyy useassa koossa.

Lue lisää alla olevasta tekstistä.

Instant Round Eartip Two-Vent
20.00 Select options