Instant Round Eartip One-Vent

16.50

Widex Round Ear-Tip -korvanappeja voi käyttää kaikkiin kuulolaitteisiin vastaanottimella korvassa tai EasyWear-sarjan ohutletkuihin ja se on vaihtoehto Easywear-kupuihin (toisin sanoen, jos käytät Instant Ear-Tips -korvanappeja voi myös käyttää näitä). Avoimet kuvut varmistavat hyvän istuvuuden korvassa ja niiden pehmeä materiaali mukautuu korvakäytävän mukaan. Se mahdollistaa myös läheisen yhteyden korvakäytävässä ha pitää ulkoatulevat ylimääräiset äänet loitolla, jotta voi yksinomaan nauttia kuulolaitteestasi. Äänenlaatu on siten huipussaan, kun käytät Widex Round Ear-Tip -korvanappia.

Round Ear-Tip -kupuja löytyy kolmessa eri koossa varmistaen optimaalisen istuvuuden juuri sinun korvaasi. Näiden lisäksi tarjonnassa on kaksi varianttia joko yhdellä tai kahdella ilmareiällä riippuen, kuina paljon tuuletusta haluat korvakäytävääsi. Ilmareiät ehkäisevät tukkeutunutta tunnetta korvakäytävässä ja estävät okkluusiota.

Kupujen vaihtaminen on erittäin helppoa ja voit täydentää perinteisiä Easywear Ear-Tip -korvapäitäsi Round Ear-Tip -tuotteilla, jotta sinulla on korvanapit jokaiseen tilanteeseen.

Widex Round Ear-Tip-korvanappien edut

  • Yksilöllinen istuvuus korvassa.
  • Pehmeä, ihoystävällinen materiaali.
  • Ilmareiät, jotka tuulettavat korvakäytävää.
  • Löytyy useassa koossa.

Lue lisää alla olevasta tekstistä

Instant Round Eartip One-Vent
16.50 Select options