Meiltä löytyy KAIKKI lisävarusteet
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 35 €
30 päivän täysi palautusoikeus

ReSound

Kaikki Resound-kuulolaitteiden varaosiin ja huoltoon


ReSound

ReSound, jonka omistaa GN Store Nord, on yksi maailman suurimmista kuulolaitteiden valmistajista. Vuodesta 1943 lähtien yritys on keskittynyt innovatiivisiin kuuloratkaisuihin, joissa innovaatio ja design yhdistyvät vankkaan teknologiaan – perustuen tietysti syvään audiologiseen oivallukseen ja kuulolaitteiden käytön hyvään ymmärrykseen. ReSoundille on keskiönä kaikenikäiset ihmiset, joilla on heikentynyt kuulo.

 

Tältä sivulta löydät kaikki, jota tarvitset pitääksesi ReSound-kuulolaitteesi huippukunnossa. Se ulottuu sekä kuulolaitteiden varusteisiin että varaosiin ja tuotteiden huoltoon. Sen lisäksi löydät kaiken, mikä liittyy langattomiin varaosiin, joita voit laajentaa ReSound-kuulolaitteessasi.

Resound parantaa heikentyneen kuulon omaavan ihmisen elämänlaatua

Toiveena elämänlaadun kehittäminen ihmisille, joilla on heikentynyt kuulo sekä heidän ystävien ja perheiden tilanteen helpottamiseksi, on ReSound kehittänyt edullisen ”Smart Hearing” -teknologian, joka auttaa kuulolaitteen käyttäjää ja hänen läheisiään parempaan kommunikaatioon ja ymmärrykseen. ReSound-kuulolaitteilla voi keskittyä paremmin nimenomaan siihen, jota haluat kuulla. Joten jos olet esimerkiksi meluisassa ravintolassa, ReSound Smart Hearing varmistaa, että voit keskustella kanssaihmistesi kanssa. Se antaa huomattavan ja selvän eron.

Hyödynnä kuulolaitettasi entisestään innovatiivisilla varaosilla

Kaikki langattomat Resound-varaosat on luonnollisesti suunniteltu toimimaan ReSound-kuulolaitteesi kanssa. Sen takia siihen sisältyy loputon määrä toimintoja, jotka toimivat täysin oma-aloitteisesti. Sinun ei tarvitse siten huolehtia varaosasi toimivuudesta; Se toimii laajalti automaattisesti.

 

Jos tarvitset apua usean ihmisen kuulemiseen suuremmassa tilaisuudessa, on ReSounding Multi Mic valintasi. Multi Mic sisältää langattoman mikrofonin, johon kuuluvat kaikki Micro Micin edut, sen lisäksi sitä voi käyttää pöytämikrofonina, joka tehokkaasti nappaa kaikki äänet pöydästä esimerkiksi perhepäivällisellä tai muussa suuremmassa kokoontumisessa.

Muista myös kuulolaitteesi huolto

Jotta voit hyödyntää kuulolaitettasi parhaalla mahdollisella tavalla, on sen huoltaminen ratkaisevan tärkeää. Olet ehkä muistanut ylimääräiset patterisi, mutta oletko muistanut puhdistaa kuulolaitteesi? Meillä on kattava tuotevalikoima sekä puhdistukseen että huoltoon.

Japebo takaa laadukkaimmat kuulolaitteidesi varaosat

Japebo tarjoaa kuulolaitteiden varaosat korkealla laadulla sekä nuorille että iäkkäämmille. Tällä sivulla löydät laajan valikoiman ReSound-varaosia ja -tuotteita huoltamista varten ReSoundilta, joka on yksi maailman johtavimmista innovatiivisten kuuloratkaisuiden valmistajista. Tarjoamme luonnollisesti ensisijaisesti suosituimmat tuotteet, joista voit taatusti valita helposti ne, joita tarvitset kuulolaitteellesi.

 

Jos epäröit, mikä ReSound-varaosan tai -tuotteen huoltamista varten on sinun tarpeisiisi sopiva, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asiantuntevaa ohjausta varten. Voit ottaa meihin yhteyttä usealla tavalla. Voit kirjoittaa meille suoraan chattiin tällä sivulla tai soittaa meille puhelimeen +45 80 20 80 90 tai kirjoittaa meille info@japebo.dk, jossa asiakaspalvelumme taitavat työntekijät ovat valmiina auttamaan sinua kysymyksissäsi.