Elektroninen kuivarasia kuulolaitteisiin on pieni, kestävä ja käyttöystävällinen ratkaisu kuulolaitteesi huoltamiseen. Se on pieni, mutta pitkäaikainen sijoitus. Voit nimittäin pidentää kuulolaitteesi elinikään huomattavasti asianmukaisella huoltamisella. Lue lisää elektronisesta kuivarasiasta tällä sivulla

Käytätkö kuivarasiaa kuulolaitteessasi? Se kannattaa, koska saat sillä samalla sekä kuivausjärjestelmän että puhdistustoiminnon. Kun pidät huolta kuulolaitteistasi, voit nauttia niistä pidempään.

Voit lukea lisää PerfectDry Lux –kuivarasiasta tästä linkistä >

kuivarasia kuulolaitteisiinMiksi käyttää kuivarasiaa kuulolaitteissa?

Kuulolaitteesi on jatkuvasti alttiina kosteuteen ja lämpötilavaihteluihin. Tämä johtuu siitä, että se on kosketuksissa ihoon. Kosteus, lika ja lämpötilavaihtelut voivat olla haitallisia kuulolaitteelle.

Tämän takia kuivarasian käyttö kannattaa. Varmistat, että päivittäinen käyttö kuluttaa mahdollisimman vähän kuulolaitteitasi.

Pieni kuivarasia kuivattaa kuulolaitteesi huolellisesti ja optimaalisesti lämpimällä ilmalla. Kuulolaitteesi elinikä pitenee ja voit käyttää kuivia ja puhtaita kuulolaitteitasi joka päivä.

Miten elektroninen kuivarasia toimii?

Kuivarasia on pieni ja se mahtuu helposti esimerkiksi käsilaukkuun. Se sisältää pistorasiaan kiinnitettävän johdon ja USB-päätteen, joka asetetaan siihen tarkoitettuun virtalähteeseen.

Kuivarasia kuivaa kuulolaitteen ja samalla desinfioi sen UV-valolla. UV-valo puhdistaa jopa 99,9 % haitallisia bakteereja, sieniä ja viruksia, joita kuulolaitteesta voi löytyä. Laitteen puhdistaminen on käytännössä mahdollista ainoastaan tällaisella toiminnolla. Kuivarasia on myös melko lempeä kuulolaitteidesi elektronisiin osiin.

Toisaalta puhtaat ja hygieeniset kuulolaitteista ei ole suurta iloa, jos ne eivät toimi optimaalisesti.

PerfectDry Lux on elektroninen kuivarasia, joka puhdistaa ja kuivaa kuulolaitteesi UV-valolla. Se käynnistyy napin painauksella ja sammuu automaattisesti 45 sekunnin jälkeen.

Helpompaa asia ei voisi olla!


Pitääkö kuivarasiaa käyttää päivittäin?

Kuivarasiaa kannattaa käyttää säännöllisesti. Toisaalta tarpeet saattavat vaihdella tilanteen mukaan. Esimerkiksi kesäisin ihminen hikoilee enemmän, jolloin kuulolaitteita pitäisi kuivata ja puhdistaa useammin.

Voit käyttää kuivarasiaa tarpeen mukaan ja valita jotkut tietyt päivät, jolloin käytät kuivarasiaa.

PerfectDry Lyx –kuivarasian edut

Kuivarasian voisi kuvitella maksavan maltaita. Japebo.fi: ssä sen hinta on vain 595 kruunua.

Se on siis varsin edullinen hinta verrattuna PerfectDry Lux -kuivarasian moniin etuihin.

Tässä muutamia etuja:

  • Pidennät kuulolaitteidesi elinikää
  • Vähennät kuulolaitteidesi korjauksen määrää
  • Kuulolaitteesi desinfioituvat, jolloin korvasi välttyy haitallilta hiukkasilta

Jos aiot varmistaa kuulolaitteidesi eliniän kuivarasialla, klikkaa tästä ja lue lisää >

Tilaa kuivarasia kuulolaitteisiin täältä