Käyttöehdot

Japebo verkkokaupan käyttöehdot
Osoitteessa https://japebo.fi sijaitsevien Internet-sivujen ja verkkokaupan käyttöä säätelevät jäljempänä mainitut käyttöehdot. Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Kaikki näiden ehtojen vastainen palveluiden käyttö on kielletty.

Tuotteiden tilaaminen
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus kirje/pikkupaketti/postipakettina (riippuen tuotteesta ja tilauksen koosta) 3 €, toimitus 4-7 arkipäivää, huom! Posti jakaa kirjepostin maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. (ilmainen toimitus yli 35 € tilaukset).

PostNord toimitukset 14 €, toimitus 2-6 arkipäivää (ilmainen toimitus yli 120 € tilaukset).

Emme veloita käsittelykuluja

Toimitus
Toimitamme tilatut tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Tilauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää. Tuotteet lähetämme PostNordilla.

Maksaminen
Maksutapana on verkkomaksu, pankki- ja luottokortti tai mobiilimaksu.

Verkkomaksu, pankki- ja luottokortti- tai mobiilimaksuissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Maksuturva yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palveluntarjoajan nimi näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksupalvelutarjoajalla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Svea Payments Oy, Y-tunnus 2121703-0
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puh. 09 4242 300

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta 

Palautukset ja kaupan purkaminen
Tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen tilausajankohdasta. Voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Kotona voit tutustua tuotteeseen kuten voisit tutustua siihen tavallisessa myymälässä; voit siis tutkia tuotetta mutta et avata pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet, jotka hajoavat normaalissa käytössä luonnollisesti korvataan, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen.

Kaupan purkamisen voit tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitetulla palautuslomakkeella. Tilatut tuotteet tulee aina palauttaa kaupan purkamisen yhteydessä. Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilauksessasi. Kortti- ja mobiilimaksuissa palautamme rahat automaattisesti käytetylle maksutavalle.  Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluttua palautettujen tuotteiden saapumisest. Tilauksen noutamatta jättäminen postista tulkitaan kaupan purkamiseksi.

Palautusohje
Palautus on ilmainen, kun noudatat seuraavia ohjeita. Täytä huolellisesti lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja lisää pakettiin palautettavat tuotteet. Merkitse pakettiin Japebo palautusosoite. Vie pakettisi lähimpään Postin toimipisteeseen, ja muista ottaa palautuksestasi lähetystunnus talteen mahdollista seurantaa varten. Huom! Mikäli lähetät palautuksen ilman Postin palautustunnusta, vastuu lähetyksen mahdollisesta häviämisestä on lähettäjällä.

Palautusosoite:
Japebo
Ib Trading ApS
Fabriksvej 9A
DK-4200 Slagelse
Danmark

CVR: DK37759392

Japebo pidättää kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöön. Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään palveluihin liittyvää materiaalia ilman Japebo’n nimenomaista kirjallista lupaa. Palveluun liittyvien tavara- ja tuotemerk