Näytetään kaikki 2 tulosta

Saadaksesi parhaan hyödyn kuulolaitteestasi, sinun tulee pitää siitä huolta. Onneksi on olemassa useita hoitotuotteita, jotka voivat auttaa pidentämään kuulolaitteesi käyttöikää. On tärkeää, että huolehdit kuulolaitteestasi ja puhdistat sen säännöllisesti, jotta se pysyy hyvässä kunnossa ja toimii optimaalisesti. Hoitotuotteet auttavat ylläpitämään kuulolaitteen laatua, vähentämään korjauskustannuksia ja ylläpitämään hyvää hygieniaa.

Kuulolaitteesi maksimi käyttö

Hyvä käsittely ja hoito pidentävät kuulolaitteesi käyttöikää. Voit mm. Pidentää korvatulppien käyttöikää – ja kuulolaitteesi kuntoa – kun pääset eroon ylimääräisestä korvavaikusta. Erityisesti lika vahingoittaa korvakäytävän lisäksi sekä korvatulppia että kuulolaitetta. Jos korvissasi on liikaa vaikkua tai likaa, Alpine-korvavaikku spray on turvallinen tapa poistaa ylimääräinen korvavaikku.

Saadaksesi kuulolaitteestasi optimaalisen äänenlaadun, voit käyttää Audinell Skincare Gel -geeliä, koska geeli vähentää  ulvomista varmistamalla, että korvan ja kuulokojeen välinen tiiviste paranee.

Otoferm Creme on kehitetty erityisesti sinulle, joka käyttää korvatulppia ja in-ear kuulolaitteita, ja sillä on suojaava vaikutus sekä korvatulpille että kuulolaitteelle. Otoferm Creme estää myös kuulolaitetta ulvomasta tai vääristämästä ääntä parantamalla kuulolaitteen ja korvakäytävän välistä akustista tiivistystä ja parantaa siten äänikokemuksesi laatua.

Kuulolaitteen kuivaus ja säilytys

Kosteus ei sovi kuulolaitteellesi. Voit pitää kuulolaitteet täysin kuivina käyttämällä kuivauslaatikkoa. PerfectDry Lux on kuivauslaatikko, joka kuivaa kuulolaitteen hellävaraisesti lämpimällä ilmalla. Kuivauslaatikko varmistaa kuulolaitteesi optimaalisen kuivauksen, mikä suojaa sen elektroniikkaa. Samalla UV-valo desinfioi kuulolaitteen niin, että niissä ei ole haitallisia hiukkasia ja ne ovat käyttövalmiita. Kuulolaitteen käyttöikä pitenee ja voit olla aina varma siitä, että sinulla on kuiva ja raikas kuulolaite käytössä joka päivä.

Audinellin kuivauskuppi poistaa myös kosteuden kuulolaitteestasi ja sitä tulee käyttää yhdessä kuivauskapseleiden kanssa. Yhdessä ne muodostavat edullisen vaihtoehtoisen kuivausjärjestelmän. Kuivaavien kuulolaitteiden etuna on, että jatkuva ja tehokas jokailtainen kuivaus vähentää korjausten määrää ja pidentää kuulolaitteesi käyttöikää.

Jos kuulolaitteesi tai korvatulpan ympärillä on pintakosteutta, voit poistaa sen Audinell-kuivaussuihkeella, joka on suunniteltu varmistamaan nopea, tehokas kuivuminen ja poistaa kaiken pölyn kuulolaitteesta.

Helppo ja nopea kuulolaitteen puhdistus

Kuulolaitteen puhtaana pitäminen voi olla vaikeaa. Näiden tuotteiden avulla voit varmistaa helposti ja nopeasti, että kuulolaitteesi on puhdas.

Perfect Clean on kuulolaitteen puhdistusasema, joka varmistaa, että kuulolaite ovat aina kuiva ja puhdas. Perfect Clean puhdistaa, kuivaa ja desinfioi kuulolaitteen erittäin nopeasti. Se varmistaa myös äänenlaadun pitämällä kuulolaitteen täydellisessä kunnossa, jotta saat optimaalisen äänen joka ikinen päivä.

Korvatulppia varten voit käyttää myös Audinell Cleansing Cupia, jonka avulla voit varmistaa helposti ja nopeasti, että kuulolaitteessa on aina puhtaat korvatulpat. Sinun tarvitsee vain lisätä kuumaa vettä ja puhdistustabletti puhdistuskuppiin. Voit poistaa korvatulpan sisällä olevan veden tailian  puhaltamalla putken läpi käyttämällä ilmapuhallinta.

Jos haluat nopean puhdistuksen, Audinell Cleaning Wipes ja Signia Cleaning Spray ovat turvallinen valinta, sillä ne poistavat helposti ja yksinkertaisesti kuulolaitteestasi haitalliset hiukkaset, joten ne eivät häiritse korviasi, korvakäytäviä tai ihoa – vahingoittamatta elektroniikkaa tai muita kuulolaitteen osia.

Suuri valikoima puhdistus tuotteita

Japebosta löydät laajan valikoiman hoitotuotteita kuulolaitteen huoltoon, puhdistamiseen ja kuivaamiseen.

Kirjoita osoitteeseen info@japebo.fi tai ota meihin yhteyttä suoraan sivustolla, jos tarvitset ohjeita kuulolaitteen parhaaseen hoitoon ja puhdistamiseen, jotta niillä olisi mahdollisimman pitkä käyttöikä.