KAIKKI, MITÄ TARVITSET

Valikoimastamme löydät seuraavat tuotemerkit:

159.00
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
12.00
Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Japebo – kaikki lisävarusteet kuulolaitteille 

Oikeanlaisilla kuulolaitteen lisävarusteilla on suuri merkitys päivittäisessä elämässäsi. Kuulolaitteidesi asianmukainen hoito, puhdistus ja ylläpito on olennaista, jotta voit kokea ympäristön äänimaailman laadukkaana ja mielekkäänä, ja voit helposti osallistua keskusteluihin ja suoratoistaa ääntä elektronisista laitteistasi. Japebosta löydät parhaat kuulolaitevarusteet kaikilta suurilta tuotemerkeiltä, kuten Phonak, Siemens ja ReSound. Etsitpä sitten varusteita Widex-kuulolaitteille tai Oticon-kuulolaitteille, löydät ne tältä sivustolta.

Alkuperäiset kuulolaitevarusteet

Japebosta löydät alkuperäiset kuulolaitevarusteet kohtuullisin hinnoin. Kuulolaitevarusteille ei useinkaan myönnetä terveysperusteista korvausta, ja siksi voi olla kannattavaa ostaa suoratoistovarusteesi, kuulokupit, korvapidikkeet, kuivausrasiat tai kaukosäädin Japebosta, jossa kaikki tuotteet ovat edullisia.  

Uusille kuulolaitteille on saatavilla laaja valikoima varusteita, jotka voivat auttaa sinua säätämään äänielämystäsi juuri tarpeidesi mukaan. Aikaisemmin kuulolaitteet olivat yksittäisiä laitteita, mutta tämä on muuttunut radikaalisti. Erityisesti langattomissa varusteissa mahdollisuudet ovat rajattomat. Valikoimastamme löydät lisäksi kaiken tarvittavan kuulolaitteen puhdistukseen.

Langattomat kuulolaitevarusteet

Useat uudet kuulolaitevarusteet käyttävät Bluetooth-tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että ne toimivat langattomasti. Tämä on paljon helpompaa, koska niitä voi hallita pienellä huomaamattomalla kaukosäätimellä tai jopa matkapuhelimella. Voit yhdistää kuulolaitteesi älypuhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneeseesi ja suoratoistaa äänen kuulolaitteisiin. Lisäksi saatavilla on varusteita, jotka helpottavat puhelimen käyttöä. Tämä avaa runsaasti mahdollisuuksia säätää äänielämystäsi 100 % tarpeidesi mukaan.  

Valikoimassa on myös huomaamattomia mikrofoneja ja lähettimiä, jotka voivat kohentaa keskustelun selkeyttä ja sen kuulemista. Niistä voi olla apua esimerkiksi silloin, kun etäisyys on pitkä, kuten luennolla istuttaessa. Löydät myös tuotteita, jotka yhdistävät kuulolaitteesi televisioosi, jotta voit kuulla televisiossa olevan äänen valitsemmallasi äänenvoimakkuudella ilman, että se häiritsee muita huoneessa olevia ihmisiä.  

Kuulolaitehuolto

Japebosta löydät myös kaikki varusteet, joita tarvitset kuulolaitteesi huoltamiseen. Kuulolaitteiden puhdistamiseen voit löytää puhdistusliinoja, korvasuihkeita, harjoja, ilmapuhaltimia ja kuulolaitteen kuivausrasioita, jotka ovat kaikki tärkeä osa kuulolaitteesi päivittäistä puhdistusta ja hoitoa.

Sivustoltamme löydät myös kuukausittain vaihdettavat varusteet. Täältä voit tilata mm. monentyyppisiä kuulolaitteiden vahasuodattimia, jotka varmistavat vakaan äänenvirtauksen kuulolaitteestasi korvaasi. Näin kuulolaitteesi eivät tukkeudu, ja ääni säilyy selkeänä ja äänenlaatu uudenveroisena. Lisäksi domes-kuulokupit, jotka tunnetaan myös nimellä tipit, kuvut tai korvanapit, pitäisi vahasuodattimen tapaan vaihtaa kuukausittain korviesi parasta ajatellen. Voit tilata helposti kaiken tältä sivustolta. 

Lisäksi valikoimassamme on varusteita, jotka tukevat kuuloasi kuulolaitetta käyttäessäsi. Voit tilata mm. erilaisia korvapidikkeitä kuulolaitteellesi, jotka auttavat pitämään kuulokupit paikallaan korvassa.